Δημοτική Αρχή: Στον κύριο Ρουχωτά ευχόμαστε «περαστικά»…

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 09:54

Δημοτική Αρχή: Στον κύριο Ρουχωτά ευχόμαστε «περαστικά»…

«Αλληλογραφία» έχουν ανοίξει τις τελευταίες μέρες η δημοτική Αρχή και ο Βασίλης Ρουχωτάς.Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής στην τελευταία επιστολή Ρουχωτά (κλικ ΕΔΩ) έχει ως εξής: Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί τα απίστευτα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη χώρα μας σε κάθε επίπεδο, ο κ. Ρουχωτάς αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ζει σε ένα δικό του μικρόκοσμο «μίσους, εμπάθειας και εμμονής» συνεχίζει τις πολιτικές γραφικότητες. Μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο του «εν είδει αρσενικής εκδοχής της Μαρίας Αντουανέτας» αποστέλλει διαρκώς φαιδρές ανακοινώσεις «ταλαιπωρώντας εαυτόν και αλλήλους».

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ουδέν λάθος ή πρόβλημα υπάρχει σε υπογεγραμμένη και σφραγισμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς για το επίμαχο θέμα που προέκυψε στην Παλική με την πολύτεκνη άστεγη οικογένεια κι ότι ο κ. Ρουχωτάς για ακόμη μία φορά προσπαθεί συνειδητά να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις παριστάνοντας τον... «πρακτικογράφο του διαδικτύου» και «σκορπώντας παντού ευθυμία». Οι αποφάσεις όμως του Δημοτικού Συμβουλίου δεν εκδίδονται μέσω... διαδικτύου αλλά προκύπτουν κατόπιν επεξεργασίας, ελέγχου, διασταύρωσης από τις υπηρεσίες του Δήμου κι αυτές ακριβώς είναι που ισχύουν κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ρουχωτάς αλλά συνεχίζει την παραπληροφόρηση.

Αυτονόητα σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Ανουσάκη κι είναι περήφανος γι' αυτόν καθώς θεωρείται επίλεκτο μέλος της δημοτικής αρχής, στον δε κύριο Ρουχωτά ευχόμεθα «περαστικά».