Η επιμονή κέρδισε τις... απουσίες για το ενυδρείο Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 14:36

Η επιμονή κέρδισε τις... απουσίες για το ενυδρείο Ληξουρίου

Η επιμονή της αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το θέμα του Ενυδρείου του Ληξουρίου, επέφερε «καρπούς», καθώς ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Ανουσάκης ήταν έτοιμος να αποσύρει το θέμα, καθώς δεν υπήρχε η απαρτία (απουσίαζαν πολλοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας) για να περάσει το θέμα. Τελικά με την επιμονή της αντιπολίτευσης, «έπεσαν τα τηλέφωνα» στους συμβούλους της πλειοψηφίας που απουσίαζαν από το συμβούλιο και όταν αυτοί εμφανίστηκαν το θέμα συζητήθηκε και τελικά πέρασε. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Επρόκειτο για το θέμα «Αποδοχή παραχώρησης χρήσης ισογείου χώρου του διόροφου δημοσίου κτίσματος ΑΒΚ 18 εντός της χερσαίας ζώνης Λιμένα Ληξουρίου έκτασης 225 τ.μ. για την δημιουργία ενυδρείου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ΑPREH».

Στην τοποθέτησή του ο Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος από την πρώτη φορά που είχε έρθει το θέμα προς συζήτηση ήταν υπέρ του ενιδρύου, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Κάθε δράση που θα φέρνει έστω και ένα ευρώ τουριστικής ανάπτυξης στην Παλική και γενικότερα στην Κεφαλονιά, εγώ θα είμαι υπέρ της.

DSC 0174

Ακούστε παρακάτω την τοποθέτησή του.

DSC 0200

Η τοποθέτηση του Γιάννη Κουρούκλη για το ενυδρείο

DSC 0173

 

Η τοποθέτηση του Μάρκου Κοτσιλίνη για το ενυδρείο




00 inkefalonia general ad 300X250