Δήμος Κεφαλονιά: «To απίστευτο θράσος του κ. Κοτσιλίνη…»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 13:52

Δήμος Κεφαλονιά: «To απίστευτο θράσος του κ. Κοτσιλίνη…»

Είναι γνωστό ότι σ΄ όλους τους Δήμους της Ελλάδος προκύπτουν προβλήματα και διαφωνίες για τον τρόπο κατανομής των κοινοχρήστων χώρων. Ειδικότερα είναι επίσης γνωστό ότι τέτοια προβλήματα είχαν ανακύψει στο παρελθόν και στην Κεφαλονιά π.χ. και πάλι για τα τραπεζοκαθίσμτα της Πλατείας Αργοστολίου ο πρώην Δήμος Αργοστολίου βρισκόταν σε δικαστική αντιδικία με επιχειρηματία την οποία κληρονόμησε και αυτή ο Δήμος Κεφαλονιάς και εκδικάστηκε στις 13/6/2013 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών.

Επομένως η προσπάθεια που γίνεται, από γνωστούς «κύκλους» που αντιπολιτεύονται την δημοτική αρχή με όρους «υστερίας» και «κραυγών», να διογκωθεί και να διαστρεβλωθεί το ζήτημα που έχει ανακύψει με την κατανομή των τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αργοστολίου μόνο γέλωτα προκαλεί σε κάθε σοβαρό άνθρωπο.

Όσο αφορά τώρα τον κ. Κοτσιλίνη που με αφορμή τις διαφωνίες για τους κοινόχρηστους χώρους έσπευσε να «δώσει το παρών» για να «μην ξεχαστεί» ως πολιτική παρουσία έχουμε να του τονίσουμε τα εξής :

Aντί να εκδίδει ανακοινώσεις για τα τραπεζοκαθίσματα και για λίγα τετραγωνικά μέτρα , θέματα ήσσονος σημασίας και τρέχοντα σε κάθε Δήμο , καλύτερα να εκδώσει μία ανακοίνωση και να δώσει εξηγήσεις στον κεφαλονίτικο λαό για το που πήγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ που υπεξαιρέθηκαν στον πρώην Δήμο Πυλαρέων επί των ημερών του ζήτημα το οποίο ερευνούν η Εισαγγελία , οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης , το Ελεγκτικό Συνέδριο και όλος ο κρατικός μηχανισμός που όταν τέθηκε ενώπιον και του δημοτικού συμβουλίου «έφυγε πανικόβλητος» ! Αυτά είναι τα σημαντικά θέματα που «καίνε» τον Κεφαλονίτη κι όχι ... «τα τραπεζάκια» και οι συνήθεις διαφωνίες που προκύπτουν γι΄ αυτά τα δευτερεύοντα θέματα που κάποιοι προσπαθούν έντεχνα να τα παρουσιάσουν ως ... «μείζονα» σε μία απέλπιδα προσπάθεια να πλήξουν την δημοτική αρχή. που «ξεβόλεψε πολλούς.

Εκ του Γραφείο Τύπου




00 inkefalonia general ad 300X250