Ανουσάκης σε ''παράκρουση''! Με τσαμπουκά και εκβιαστικά, διέλυσε την 1η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 13:35

Ανουσάκης σε ''παράκρουση''! Με τσαμπουκά και εκβιαστικά, διέλυσε την 1η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου δεν εκβιάζεται!

Δυστυχώς, με τα όσα συνέβησαν στην 1η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου, καταλάβαμε ότι κάποιοι βρέθηκαν εκεί μόνο και μόνο για να τη … διαλύσουν με την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά τους!

Η ειδική συνεδρίαση έληξε πριν καν ξεκινήσει, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Πολύ δε μάλλον από τον Νίκο Ανουσάκη, ο οποίος με τσαμπουκά και εκβιαστικά απαίτησε να απαντήσει ο Δήμαρχος Αργοστολίου σε θέμα δημότη, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει η διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης Λογοδοσίας, που εκείνη την στιγμή ξεκινούσε.

DSC 0160

Ο Ανουσάκης, συνέχισε με τσαμπουκά να προκαλεί και να μην σέβεται τίποτα και κανέναν. Δεν σεβάστηκε τους πολίτες που είχαν έρθει από τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου που είχαν θέσει τα ερωτήματά τους και ήθελαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση και να πάρουν απαντήσεις. Δεν σεβάστηκε την διαδικασία, δεν σεβάστηκε τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που ήταν εκεί.

Ήθελε μόνο να κάνει το ‘’σόου’’ το οποίο όπως ψιθυριζόταν στους διαδρόμους του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου ‘’Ο Κέφαλος’’ αμέσως μετά, ήταν και … κακοπαιγμένο!

DSC 0121

DSC 0151

Μάταια ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, προσπαθούσε να κρατήσει την ψυχραιμία του, αλλά και να τον ηρεμήσει: ‘’ Έρχεται ο Νίκος Ανουσάκης εκβιαστικά σε αυτήν εδώ την αίθουσα, με την δημότη, για να απαντήσει ο Δήμαρχος σε ένα θέμα, κάτι που δεν προβλέπεται από την διαδικασία της συνεδρίασης. Θα κρατήσω όμως την ψυχραιμία μου’’ τόνισε ο δήμαρχος, ενώ ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός συμπλήρωσε: ‘’ Τα δημοτικά συμβούλια έχουν κάποιους κανόνες. Δεν υπάρχουν αυταρχισμοί εδώ’’.

Η συνεδρίαση διεκόπη, ο Ανουσάκης ‘’πανηγύριζε’’ για το κατόρθωμά του και ειρωνευόταν, όσους προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν με την φωνή της λογικής .

Τελικά, φαίνεται πως δεν πήρε καν το μήνυμα από τους πολίτες του Δήμου Αργοστολίου που τον κατέταξαν 4η παράταξη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς άλλο δημοτικό σύμβουλο εκλεγμένο, με μονοψήφιο ποσοστό!

Κρίμα, γιατί θα μπορούσε απόψε να γίνει μία γόνιμη συζήτηση.

{https://www.youtube.com/watch?v=V9zroEgaJEo}

DSC 0119DSC 0124DSC 0126DSC 0127DSC 0131DSC 0132DSC 0134DSC 0136DSC 0142DSC 0143DSC 0145DSC 0147DSC 0155DSC 0157DSC 0164




00 inkefalonia general ad 300X250