Γιώργος Τσιλιμιδός: ‘’ Το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου αναστέλλει την λειτουργία του!’’

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 20:14

Γιώργος Τσιλιμιδός: ‘’ Το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου αναστέλλει την λειτουργία του!’’

Λογω της μετακίνησης των τεχνικών του θεάτρου στον Δήμο Ληξουρίου! 

Μια σοβαρή καταγγελία, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αντιδήμαρχος Δημου Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός, από το βήμα της εκδήλωσης για την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη, που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου '' Ο Κέφαλος''.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιλιμιδός, από την διανομή του προσωπικού της Διαδημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ) στους τρείς Δήμους της Κεφαλονιάς, το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ουσιαστικά αναστέλλει την λειτουργία του, αφού μετατίθενται στο Δήμο Ληξουρίου δυο άτομα, που είναι οι τεχνικοί του Θεάτρου Αργοστολίου!

Χαρακτηριστικά τόνισε: ‘’Μετατίθενται στον Δήμο Ληξουρίου κρίσιμες ειδικότητες του Θεάτρου Αργοστολίου. Ειδικότητες που μπορούν να λειτουργήσουν τα ηχητικά μηχανήματα και τα φωτιστικά του Θεάτρου Αργοστολίου, μεταταχθήκαν στον δήμο Ληξουρίου, χωρίς ο Δήμος Ληξουρίου να έχει ενεργό θέατρο, αυτή την στιγμή, λόγω των σεισμών. 'Αρα το θέατρό μας δεν θα μπορέσει να εκτελέσει τον ρόλο του το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο,τι συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ευθύνη της Αποκεντρωμένης διοίκησης, δηλαδή της Κυβέρνησης. Ο πολιτισμός μας δεν θα πρέπει να τραυματίζεται από τέτοια πράγματα’’. 




00 inkefalonia general ad 300X250