Γιάννης Τζωρτζάτος: ‘’Έχουμε όρεξη για δουλειά – Θέλω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου’’ (Inkefalonia 89,2)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 18:35

Γιάννης Τζωρτζάτος: ‘’Έχουμε όρεξη για δουλειά – Θέλω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου’’ (Inkefalonia 89,2)

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τούς δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αργοστολίου, επιφορτισμένος και με θέματα Δημοτικής Αστυνομίας και Εμπορικής Δραστηριότητας και Αδειών Κοινόχρηστων Χώρων, Γιάννης Τζωρτζάτος.

«Θέλω να καταφέρω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο, όρεξη για δουλειά έχουμε, πιστεύω ότι και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πρόσφερα( τα προηγούμενα χρόνια). Πιστεύω να τα καταφέρω να συνεχίσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου», τονίζει στις πρώτες δηλώσεις του ο κ .Τζωρτζάτος, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και πλέον αναλαμβάνει ένα άκρως σημαντικό χαρτοφυλάκιο, όπως είναι αυτό του Αθλητισμού και της Παιδείας.

Το ‘’για να απολαύσεις πρέπει να εργαστείς’’ ,εκφράζει τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά του Γιάννη Τζωρτζάτου, απέναντι στους πολίτες και τα παιδιά της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ Τζωρτζάτος ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και εξέφρασε την ελπίδα να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του.

Για τους τομείς αρμοδιότητας του, αναφέρθηκε συνοπτικά:

Στην Δημοτική Αστυνομία και την λειτουργία της με την προσεχή πρόσληψη των έτερων 8 ατόμων που θα την στελεχώσουν τονίζοντας εμφατικά στην συμβολή της στην ευταξία της πόλης του Αργοστολίου όσον αφορά το κυκλοφοριακό.

Στον αθλητικό τομέα , σημειώνοντας τις πρώτες επαφές με Αθλητικούς συλλόγους με στόχο την αγαστή συνεργασία μαζί τους βασιζόμενος και στην στήριξη του προκατόχου του στο τομέα Αθλητισμού Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιλιμιδού και προσβλέποντας στην καλή συνεργασία των υπαλλήλων του Δήμου.

Ο κ Τζωρτζάτος είναι άνευ αντιμισθίας Αντιδήμαρχος και είναι διατεθειμένος να αφιερώσει κάθε ικμάδα του εαυτού του, για να δικαιώσει την επιλογή του και τον εαυτό του και το επιβεβαιώνει: «Ήρθαμε για να προσφέρουμε, γιατί και εμείς μεγαλώνουμε εδώ τα παιδιά μας και πρέπει να βγούμε μπροστά. Δεν μπορούμε να λέμε μόνο και να μην βγαίνουμε μπροστά για το καλό του τόπου».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/inkefalonia-892-9-1-2024?si=f797dac908b1495380f6e6b11a392dff&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250