Απάντηση Σπαθή για τις βλάβες, τα τιμολόγια νερού και τις αυξήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 15:08

Απάντηση Σπαθή για τις βλάβες, τα τιμολόγια νερού και τις αυξήσεις

Απάντηση σε δημοσιεύματα

Διαβάζοντας το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια δημοσιεύματα, τα οποία όλως τυχαίως εμφανίζονται μόνο σε ορισμένα δημοσιογραφικά sites και τις περισσότερες φορές είναι ανυπόγραφα, γινόμαστε για μια ακόμη φορά μάρτυρες σε ένα παιχνίδι αδικαιολόγητων κατηγοριών που παίρνουν την μορφή προσωπικών επιθέσεων στηριγμένων σε ψεύδη και κατασκευασμένες ειδήσεις.

Οι συνηθισμένες βλάβες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε παρουσιάζονται ως πρωτοφανή προβλήματα και μεγεθύνονται μέχρι του βαθμού να πάρουν διαστάσεις τίτλου λιβελογραφήματος, παραποιώντας έτσι την πραγματικότητα και κυρίως αγνοώντας και απαξιώνοντας την μέγιστη δυνατή προσπάθεια που καταβάλλεται για την αποκατάσταση τους από τους εργαζόμενους, που τις περισσότερες φορές δουλεύουν νυχθημερόν κάτω από δύσκολες συνθήκες, ώστε όλες οι πόλεις και τα χωριά του νησιού μας να έχουν νερό.

Αυτοί οι «γνωστοί - άγνωστοι» συγγραφείς δεν διστάζουν να φτάσουν στο σημείο να δημιουργήσουν ανυπόστατες ανησυχίες στους κατοίκους της πόλεως του Αργοστολίου, για την ποιότητα του νερού, η οποία θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εξετάζεται καθημερινά και είναι αρίστης ποιότητας. (Αλήθεια εδώ υπάρχει και ένα ερώτημα, γιατί αφαιρέσατε από το αρχικό δημοσίευμα σας την πρόταση: «Από την άλλη είναι κοινό μυστικό στους περισσότερους Αργοστολίωτες ότι το νερό στην πόλη δεν είναι πλέον πόσιμο». Μήπως φοβάστε κάποιον ή κάτι;;;;).

Επιπλέον, όσον αφορά τα τιμολόγια και τις αυξήσεις που επικαλείστε, μάλλον ξεχνάτε να αναζητήσετε την πηγή και τα αίτια που βρίσκονται στις αποφάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής Παρίση. Τα έγγραφα και οι αποφάσεις υπάρχουν και μπορείτε να τα αναζητήσετε.

Να αναφέρουμε στον κ.Παρίση, ο οποίος ξαφνικά ένα μήνα πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα και ειδικά στην ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, ότι από την ημέρα που αναλάβαμε δεν αλλάξαμε κάτι στον τρόπο που γίνονταν οι ανακλήσεις όπως τις κάνατε εσείς από το 2010 έως το 2019.

Σχετικά με το χρέος που αναφέρετε, μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε με ποιο προμηθευτή δεν είναι συνεπής η Υπηρεσία μας;;;

Είναι λυπηρό να νομίζετε πως θα κάνετε προεκλογικό αγώνα λέγοντας ότι έχει αυξηθεί το χρέος στην ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ. Θα μπορούσατε να μας αναφέρεται πανελλαδικά κάποια επιχείρηση όπως Ξενοδοχείο, Εστιατόριο, Εργοστάσιο, άλλη Υπηρεσία Νερού κλπ που να μην έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος;;; Μήπως ξεχνάτε τις οφειλές που παραλάβαμε από εσάς;;;

Κλείνοντας, δεν είδαμε πουθενά να επαινέσετε τα συνεργεία μας για την προσπάθεια που έκαναν και κάνουν. Δεν είδαμε να αναφέρετε πουθενά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν όλες τις ημέρες του καλοκαιριού όλοι οι συνεργάτες μας, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την διαχείριση του νερού.

Τέλος, από όλα τα παραπάνω είναι εύκολα αντιληπτό πως το ζητούμενο των δημοσιευμάτων σας δεν είναι το νερό και η σωστή διαχείριση του, αλλά η δημιουργία εντυπώσεων ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ώστε να εξασφαλίσετε λίγο χώρο για προσωπικές επιθέσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ.

ΣΠΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

     

  




00 inkefalonia general ad 300X250