Υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'', ο Δημήτρης Σπανός

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 08:56

Υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'', ο Δημήτρης Σπανός

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτης επίγνωσης του εγχειρήματος σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό Δημοτική Συμπολιτεία και επικεφαλής τον Μιχαλάτο Θεόφιλο.

Στις επικείμενες εκλογές θα κληθείτε να επιλέξετε ποιοι θα μπορέσουν επιτέλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στα μεγάλα διακυβεύματα που έχουμε μπροστά μας: στην ανόρθωση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου μας, την υλοποίηση των ήδη προγραμματισμένων μεγάλων έργων υποδομής, στη στήριξη των πιο ευάλωτων , στην αξιοποίηση των ευκαιριών και στη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, αναπτυξιακά δυναμικό, οικονομικά βιώσιμο που θα βρίσκεται κοντά στον δημότη με διαφάνεια.

Ενός Δήμου που θα δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σε κάθε χωριό και κοινότητα του Δήμου μας, μέσα από το σωστό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης, ενός Δήμου που θα επενδύει σε κρίσιμους τομείς όπως είναι τουρισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Με αυτές τις σύντομες σκέψεις, σας ζητώ, λοιπόν, να με εμπιστευτείτε:

– για μια δυνατή φωνή και σοβαρή εκπροσώπηση στο Δημοτικό συμβούλιο, χωρίς εξαρτήσεις.

– για απόλυτη διαφάνεια και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών.

– για εμπεριστατωμένο σχεδιασμό και ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Γιατί ως ενεργοί πολίτες μπορούμε καλύτερα, πολύ καλύτερα.

Το μέλλον του τόπου που όλοι αγαπάμε θα κριθεί επομένως από τις προσεχείς επιλογές μας. Η ιστορική ανάγκη να συμβάλουμε όλοι μας παραμένει πιο επιτακτική από ποτέ.

Δημήτρης Σπανός 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδιασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' 




00 inkefalonia general ad 300X250