Δήλωση υποψηφιότητας Γεράσιμου Γαβριελάτου με τον συνδυασμό "Κεφαλονιά Νησί για όλους"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 18:44

Δήλωση υποψηφιότητας Γεράσιμου Γαβριελάτου με τον συνδυασμό "Κεφαλονιά Νησί για όλους"

Γιατί με τον συνδυασμό «Κεφαλονιά, νησί για όλους»; 

Ακριβώς γι’ αυτό. Για να είναι το νησί μας για όλους, κι όχι για τους λίγους. 

- Γιατί ο συνδυασμός αυτός τέσσερα χρόνια τώρα δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα κανενός, πέραν του κεφαλονίτικου λαού που τον τίμησε με την ψήφο του. 

-Γιατί ο συνδυασμός αυτός τέσσερα χρόνια τώρα, τήρησε το καθήκον του στο έπακρο και άσκησε μεθοδικά και με ενοχλητική επιμονή έλεγχο στα γενόμενα των κυβερνώντων. 

-Γιατί στελεχώνεται από άξιους ανθρώπους, με αυτόνομη κι αυτόφωτη πορεία. Οι οποίοι δεν συμμετέχουν στα κοινά για να κερδίσουν, ή να προωθήσουν αλλές τους ενασχολήσεις, αλλά για να προσφέρουν είτε βρεθούν στην πλευρά της πλειοψηφίας είτε της αντιπολίτευσης. 

-Γιατί τα μέλη του ακολουθώντας σταθερά έναν κώδικα αξιών υπέρ των πολλών, δεν ενεπλάκησαν σε διαπραγματεύσεις και «μεταγραφές», ή οποιουδήποτε άλλου τύπου παζάρια. 

-Γιατί, απευθύνεται με αίσθημα ευθύνης/καθήκοντος, τόσο στους κεφαλονίτες πολίτες, όσο και απέναντι στους αντιπάλους του, με επιχειρήματα και λόγια ξεκάθαρα, μακριά από ανήθικες πρακτικές και εκστρατείες λάσπης. 

- Γιατί ήμουν εκεί όταν δημιουργήθηκε το 2019 και δεν θα μπορούσα να απουσιάζω, πολύ περισσότερο σήμερα, από τον κοινό αγώνα για μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα αξιοποιήσει, κάθε ευκαιρία, που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα για την Κεφαλονιά που μας αξίζει, για την Κεφαλονιά που ονειρευόμαστε, για εμάς και τα παιδιά μας.  

Για όλους λοιπόν τους λόγους αυτούς, αλλά και τόσους άλλους, πρώτα και κύρια για τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον συνδυασμό «Κεφαλονιά, νησί για όλους» είναι τιμή μου να είμαι μέλος του. 

Γεράσιμος Γαβριελάτος, Δικηγόρος




00 inkefalonia general ad 300X250