Σαμούρης εναντίον "ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ" : Να μας πει πόσες ράμπες δημιούργησε και συντήρησε (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 15:03

Σαμούρης εναντίον "ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ" : Να μας πει πόσες ράμπες δημιούργησε και συντήρησε (COSMOS 96,5)

O αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και σχολίασε την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Ισχυρή Κεφαλονιά η οποία έκανε λόγο για κατάργηση ράμπας ΑμεΑ έξω από την ΔΕΥΑΚ.

Για την ράμπα έξω από την ΔΕΥΑΚ

«Μπορεί να μας πει η Ισχυρή Κεφαλονιά πόσες ράμπες έφτιαξε στην θητεία της και πόσες συντήρησε. Στο σημείο που λένε υπήρχε μια ράμπα που είχε φτιαχτεί από ιδιώτη χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και στα 2 μέτρα υπάρχει άλλη ράμπα. Τι κάναμε εμείς; Κλείσαμε την μια ράμπα, βάλαμε σήμανση για την θέση ΑμεΑ και σύντομα θα βάλουμε και κάγκελα στη κανονική ράμπα. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα; Μιλάει ο Παρίσης; Τι έκανε 9 χρόνια; Πόσες ράμπες αναπήρων έφτιαξε; Έχουμε φτιάξει και έχουμε επισκευάσει 30 ράμπες. Και μας κάνουν κριτική. Πλέον υπάρχει θέση πάρκινγκ αναπήρων και ράμπα. Ας μην ανησυχεί η Ισχυρή Κεφαλονιά. Ο Σταύρος Σπαθής δεν έχει κάνει κάποια παρέμβαση στο σημείο, ούτε έχει καταργηθεί θέση ή ράμπα».

Για την κυκλοφοριακή μελέτη

«Σε συνεργασία με την τροχαία θα αρχίσουμε να υλοποιούμε την κυκλοφοριακή μελέτη, γιατί υπάρχουν και θέματα συνήθειας. Υπάρχουν μονοδρομήσεις σε αρκετούς δρόμους και μια αντιδρόμηση στην Ευάγγελου Μπασιά».




00 inkefalonia general ad 300X250