Ευχές με αιχμές και "καρφιά" στην κοπή πίτας της παράταξης Ανουσάκη! «Αχάριστος και αγνώμων ο Παρίσης, θυμίζει τον Βασιλιά Ληρ - "Τοπικό ανέκδοτο" όσοι τον στηρίζουν» (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 10:06

Ευχές με αιχμές και "καρφιά" στην κοπή πίτας της παράταξης Ανουσάκη! «Αχάριστος και αγνώμων ο Παρίσης, θυμίζει τον Βασιλιά Ληρ - "Τοπικό ανέκδοτο" όσοι τον στηρίζουν» (εικόνες)

Με ευχές, αλλά και με αιχμές και «καρφιά» για τους πολιτικούς του αντιπάλους και πρώην συντρόφους του στην διοίκηση του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς, ο Νίκος Ανουσάκης και η παράταξή του «Δήμος Αργοστολίου - Παρόν και Μέλλον», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και παρουσίασε νέους υποψηφίους, το βράδυ της Παρασκευής στο «Καφεπωλείο».

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο ιερέας π. Βασίλειος Παυλάτος, ενώ ακολούθως έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων.

Ουσιαστικά ανακοινώθηκε η προσθήκη του πρώην αντιδημάρχου Ελειού Πρόννων επί ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς, Σπυρονικόλα Σολωμού στην παράταξη Ανουσάκη, ενώ ακολούθως έγινε εκτενής ονομαστική αναφορά σε όσους θα μπουν στα ψηφοδέλτια ή στηρίζουν την παράταξη.

Μεταξύ, άλλων ανακοινώθηκαν, ο Βαγγέλης Πολλάτος, η Αλεξία Βίντερ, η Αλεξάνδρα Αποστολάτου, η Σταματία Παπαδάτου, ο Μπάμπης Λουκανάρης, Δημήτρης Γαβριελάτος κ.α.

«Αχάριστος και αγνώμων ο Παρίσης, θυμίζει τον Βασιλιά Ληρ που ήταν κολλημένος με την εξουσία»

Σε πολιτικό επίπεδο, ο Νίκος Ανουσάκης στάθηκε στην επιμονή του Αλέξανδρου Παρίση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου χαρακτηρίζοντάς τον αχάριστο και αγνώμων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα στελέχη που έχουν παραμείνει στην παράταξη Παρίση τονίζοντας πως έχουν γίνει «τοπικό ανέκδοτο».

«Ο Αλέξανδρος Παρίσης θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί από το 2019. Εχει πλέον απογυμνωθεί από στελέχη. Το σενάριο να μας περάσει στις εκλογές είναι πλέον σενάριο κωμωδίας. Ο Αλέξανδρος Παρίσης είναι αχάριστος και αγνώμων και θυμίζει τον Βασιλιά Ληρ που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από την εξουσία. Αστείο και να νομίζει ο Αγγελος Κωνσταντάκης ότι θα πάρει το δακτυλίδι της διαδοχής. Αν καταφέρει να κάνει συνδυασμό ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν πρόκειται να πάρει ποσοστό πάνω από 10%» τόνισε ο Νίκος Ανουσάκης.

«Η προσπάθεια στο Επιμελητήριο προδόθηκε από τον Σπύρο Γασπαρινάτο»

Η κουβέντα πήγε και στο Επιμελητήριο και εκεί δεν έλειψαν και οι αιχμές από τον Νίκο Ανουσάκη, και συγκεκριμένα προς τον Σπύρο Γασπαρινάτο, ο οποίος ήταν ο δεύτερος συνδυασμός μετά τις εκλογές στο Επιμελητήριο το 2018.

«Δυστυχώς ο Σπύρος Γασπαρινάτος, υπέστειλε την σημαία και έκατσε το καρο στο Επιμελητήριο. Είχαμε στηρίξει και είχε πάρει σχεδόν 40% ποσοστό με 9 συμβούλους εκλεγμένους, όμως αυτή η προσπάθεια προδόθηκε από τον Σπύρο Γασπαρινάτο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του επικεφαλής της παράταξης, Νίκου Ανουσάκη.

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0129DSC 0130DSC 0133DSC 0137DSC 0138DSC 0139DSC 0141DSC 0142DSC 0150DSC 0160DSC 0162DSC 0163DSC 0166DSC 0169DSC 0170DSC 0173DSC 0174DSC 0176


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250