Θεόφιλος: Το «ευχαριστώ» στην Τουριστική Επιτροπή Δήμου Αργοστολίου για το σημαντικό έργο της και το αναπτυξιακό «μπαμ» που έρχεται για το νησί μας!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 16:27

Θεόφιλος: Το «ευχαριστώ» στην Τουριστική Επιτροπή Δήμου Αργοστολίου για το σημαντικό έργο της και το αναπτυξιακό «μπαμ» που έρχεται για το νησί μας!

 H “Έγκριση Ετήσιου Σχεδίου Δράσης Τουριστικής Προβολής 2023” πέρασε χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου.

Την εισήγηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης και την παρουσίαση στο Σώμα, ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Tμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Αργοστολίου, Σταύρος Κορκός – Κουρής.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, όταν πήρε τον λόγο, εξήρε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου και ακολούθως αναφέρθηκε στο ζήτημα που προκύπτει με την επιβεβλημένη πλέον αύξηση των κλινών στο νησί μας.

"Θέλω να ευχαριστήσω την τουριστική επιτροπή για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι οι άνθρωποι του τουρισμού. Την αύξηση των κλινών που προσδοκούμε θα την έχουμε, γιατί συνεχώς έρχονται στην πολεοδομία αδειοδοτήσεις για νέα ξενοδοχεία και καταλύματα.

Παράλληλα, ως Δήμος Αργοστολίου, προχωράμε και στην πράξη εφαρμογής στην Λάσση, που θα βοηθήσει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα αναπτυξιακό «μπαμ» για το νησί μας" ήταν τα λόγια του.

Η “Έγκριση Ετήσιου Σχεδίου Δράσης Τουριστικής Προβολής 2023” πέρασε κατά πλειοψηφία καθώς καταψήφισε η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Γιώργος Χαλαβαζής

kork




00 inkefalonia general ad 300X250