Θεόφιλος: "Είχαμε ένα πολύ πλούσιο σε εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον Δήμο Αργοστολίου"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 10:35

Θεόφιλος: "Είχαμε ένα πολύ πλούσιο σε εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον Δήμο Αργοστολίου"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και στην εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

Αρχικά ο δήμαρχος Αργοστολίου, αναφέρθηκε στο έντονο και με πολλές εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Αργοστολίου, στο οποίο όπως τόνισε δόθηκε έμφαση στην ανάδειξη των Πολιτιστικών Συλλόγων, με ποιοτικές εκδηλώσεις, ενώ όπως τόνισε τιμήθηκε η μνήμη με πολλές εκδηλώσεις, από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Παράλληλα ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως «φέτος επέστρεψαν και οι συναυλίες στο Στάδιο Αργοστολίου. Είχαμε ένα πολύ πλούσιο σε εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Αργοστόλι, αντάξιο των περασμένων χρόνων».

Σε άλλα ζητήματα, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, αποκάλυψε ότι οι δύο σημαντικές δημοπρασίες έργων του Δήμου Αργοστολίου έχουν επιτυχία, καθώς για το Μουσείο Σκλάβου έχουν καταθέσει προσφορά δύο εταιρείες, ενώ τρεις εταιρείες έχουν καταθέσει προσφορά για την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων Αργοστολίου.

Ο κ. Μιχαλάτος, εξέφρασε την εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, η οποία κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Μάλιστα, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως και οι επόμενοι δύο μήνες θα πάνε καλά τουριστικά.

Παρακάτω το ηχητικό 

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-919878047?si=7e3b9fa035f5435eb1f5f76b32b132ea&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250