Αλέξανδρος Αλεξάκης: "Καλό μας αγώνα..."

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 18:08

Αλέξανδρος Αλεξάκης: "Καλό μας αγώνα..."

Συγχαρητήρια επιστολή της "Επτανησιακής Πρωτοβουλίας", για τους νεοεκλεγέντες των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια Νησιά.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αρχαιρεσιών και την συγκρότηση σε σώμα των συμβουλίων των κεντρικών Νομαρχιακών Επιτροπών και των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, στα Επτάνησα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νεοεκλεγέντες και να ευχηθούμε επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους, με σύμπνοια και ομοψυχία.

Ο ρόλος των οργάνων αυτών είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την προώθηση κρίσιμων τοπικών θεμάτων προς τα κέντρα αποφάσεων, για την διατήρηση της συνεκτικότητας της ιστορικής μας παράταξης και πλέον για την χάραξη νέας πορείας, πάντα με σεβασμό στην ιδεολογία και τις αξίες του κινήματος.

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» δηλώνει παρούσα προκειμένου να παράσχει στήριξη και να σταθεί αρωγός για το κοινό καλό, την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των πολιτών, με διάθεση ενότητας και πνεύμα ομαδικότητας. Άλλωστε η πλειοψηφία των εκλεγμένων στελεχών των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων των νησιών μας, συμμετείχαν με την παράταξη μας στην τελευταία αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση, γεγονός που αποδεικνύει ότι η περιφερειακή μας παράταξη, ενέπνευσε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά, αλλά και να συνεχίσουν την πολιτική τους διαδρομή από άλλο μετερίζι.

Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο και έντονες πολιτικές ζυμώσεις στο εσωτερικό της χώρας.

Η Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να διαδραματίσει και πάλι καίριο και ουσιαστικό ρόλο, γεγονός που θα σημάνει το πέρασμα στην νέα εποχή, με όραμα, δυναμισμό και ενότητα.

Καλό μας αγώνα.

Από το Γραφείο Τύπου

 




00 inkefalonia general ad 300X250