Θεόφιλος για έξαρση βίας: «Είμαστε στα όρια να έχουμε φαινόμενα Λαγανά – Θα επισκεφτώ τον Εισαγγελέα ώστε να βοηθήσει να μην ξεφύγει το πράγμα»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 11:01

Θεόφιλος για έξαρση βίας: «Είμαστε στα όρια να έχουμε φαινόμενα Λαγανά – Θα επισκεφτώ τον Εισαγγελέα ώστε να βοηθήσει να μην ξεφύγει το πράγμα»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

O Δήμαρχος Αργοστολίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα της έξαρσης της βίας και της παραβατικότητας στο Αργοστόλι: «Πράγματι έχει αυξηθεί η παραβατικότητα στο Αργοστόλι και το γεγονός αυτό έχει επισημανθεί και στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου στην συνεδρίαση που είχε κάνει για το ζήτημα.

Το βλέπουμε καθημερινά και το διαπιστώνουμε. Είμαστε στα όρια να έχουμε φαινόμενα Λαγανά. Πρέπει να κάνει κάτι η Αστυνομία και δεν νομίζω ότι μπορεί να λυθεί το θέμα με δύο δόκιμους αστυνομικούς που θα έλθουν για το καλοκαίρι. Αυτές είναι υποθέσεις είναι για έμπειρα στελέχη και γι αυτό λέμε ότι χρειάζεται ενίσχυση. Ο δήμος σκέφτεται να συντάξει μία επιστολή να επισκεφθώ ο ίδιος τον Εισαγγελέα, ώστε να μάθει τα προβλήματα και να βοηθήσει και αυτός με εντολές και οδηγίες, ώστε να μην ξεφύγει το πράγμα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία όλοι μαζί. Πρέπει να το προλάβουμε όσο είναι στην αρχή του. Δεν είναι να τα βάλουμε με τον Δήμαρχο ή με τον βουλευτή. Και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τώρα γιατί θα υποστούμε τις συνέπειες τα επόμενα χρόνια».

«Ο Ανουσάκης μέρα παρά μέρα προκαλεί για να βρίσκεται στην επικαιρότητα»

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στον Νίκο Ανουσάκη και στις πρακτικές που χρησιμοποιεί : «Ο Νίκος Ανουσάκης ως υποψήφιος προσπαθεί μέρα παρα μέρα, να είναι στην επικαιρότητα και να λέει κάποια πράγματα και να προκαλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ώστε να είναι στο προσκήνιο και να μπορεί έτσι να πετύχει τους στόχους του. Από εκεί δικαιολογείται αν πει και πράγματα που δεν ισχύουν και δεν στέκουν για τον δήμο».

Ο κ, Μιχαλάτος μίλησε και για θέμα της δικαστικής απόφασης για τον δρόμο προς την παραλία Κορώνι, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στις αποφάσεις των παρατάξεων, ενώ στηλίτευσε όλους όσοι ισχυρίζονται ότι η Δημοτική Αρχή ήταν “απούσα” από την δικαστική μάχη.

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη και τα ζητήματα που έθιξε: 

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-756248650?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250