Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για το ΤΕΙ – Μιλούν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι – Δ. Αραβαντινός «Ταινία κινουμένων σχεδίων η χθεσινή συνέντευξη Τύπου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 12:19

Ο Διονύσης Αραβαντινός

Ο Διονύσης Αραβαντινός

Σαφέστατες αντιρρήσεις για την χθεσινή συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Α. Παρίσης και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτήν όσον αφορά τα ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, εξέφρασαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης. Ουσιαστικά χαρακτήρισαν «ήττα» για το ΤΕΙ και την Κεφαλονιά την εφαρμογή του τελικού Σχεδίου Αθηνά.Μάλιστα ο Διονύσης Αραβαντινός χαρακτήρισε ως «ταινία κινουμένων σχεδίων» την χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση της Κατερίνας Κουταλά η οποία χαρακτήρισε αρνητικές τις εξελίξεις για το ΤΕΙ τονίζοντας πως «η παράταξή μας δεν θα ξαναπάει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν δεν συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα στο ΤΕΙ».

Όχι θετικές για το ΤΕΙ και την Κεφαλονιά χαρακτήρισε τις εξελίξεις και ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Ζαπάντης, ο οποίος τόνισε πως πλέον οι φοιτητές χρόνο με θα μειώνονται.

Δ. Αραβαντινός: «Ταινία Κινουμένων Σχεδίων η συνέντευξη Τύπου»

Ακούστε τι μας είπε ο Διονύσης Αραβαντινός στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του

Aravantinos

Ακούστε τι μας είπε η Κατερίνα Κουταλά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της

koutala katerina

Ακούστε τι μας είπε ο Ανδρές Ζαπάντης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του

zapantis




00 inkefalonia general ad 300X250