Νίκος Κουρκουμέλης: "Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!" - "Οι άνθρωποι του τουρισμού και της εργασίας, είμαστε υπερήφανοι για την Σκάλα!" (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 09:26

Νίκος Κουρκουμέλης: "Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!" - "Οι άνθρωποι του τουρισμού και της εργασίας, είμαστε υπερήφανοι για την Σκάλα!" (εικόνες)

Απάντηση του αντιδήμαρχου Τουρισμού και αντιδημάρχου Ελειού - Πρόννων, Δήμου Αργοστολίου, Νίκου Κουρκουμέλη, σε κακόβουλα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. 

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει: 

Το γεγονός ότι η παραλία της Σκάλας είναι η πρώτη επιλογή στους επισκέπτες του νησιού στον Δήμο Αργοστολίου (TripAdvisor) φαίνεται  πως ενοχλεί.

Εμείς όμως είμαστε υπερήφανοι, γιατί με συντονισμένη προσπάθεια και επιμονή έχουμε καταφέρει η παραλία της Σκάλας, να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αυτονόητα, εμποδίσαμε στο παρελθόν και θα το πράξουμε και στο μέλλον αυτούς που προσπάθησαν να αποψιλώσουν την παραλία από την βλάστηση και να παρέμβουν με βίαιο τρόπο.

Καθαρίζουμε την παραλία όπως ο νόμος προβλέπει και επιτρέπει αυστηρά χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών όπως τα έχει αποδώσει η φύση.

Αντιδρούν και θα αντιδρούν πάντα, αυτοί που έχουν μάθει στην γκρίνια και στην άρνηση, είναι γνωστοί, αλλά δεν είναι αναγκαίο, ούτε του χαρακτήρα μου να μπω σε διάλογο μαζί τους.

Δεν μπαίνεις σε διάλογο με την άρνηση. Εξάλλου είναι γνωστό το… Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Νίκος Κουρκουμέλης

Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Αργοστολίου 

IMG 20220429 090124IMG 20220429 090141