Η «ΑΝΑΣΑ» δεν συμμετέχει και δεν εκπροσωπείται στην πρωτοβουλία ΣΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 11:37

Η  «ΑΝΑΣΑ» δεν συμμετέχει και δεν εκπροσωπείται στην πρωτοβουλία ΣΟΣ

Η «ΑΝΑΣΑ» διευκρινίζει ότι δεν συμμετέχει και δεν εκπροσωπείται στην πρωτοβουλία ΣΟΣ που δημιουργήθηκε στην Κέρκυρα μετά από πρόσκληση της Επτανησιακής Αναγέννησης του κ Γ. Καλούδη. Το μέτωπο αντίστασης στις πολιτικές των μνημονίων , στη λεηλασία του τόπου και της ζωής μας, στην απαξίωση της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων, στην διάλυση του ΤΕΙ Ιονίων, πρέπει και μπορεί να στηρίζεται στην ευρύτερη δυνατή συμμετοχή φορέων, κινήσεων πολιτών, σωματείων και συλλόγων, και κυρίως στην μεγάλη λαϊκή και ριζοσπαστική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Η επικοινωνιακού χαρακτήρα δράσεις , που γίνονται χωρίς συνέχεια, χωρίς συνέπεια και χωρίς σαφές πολιτικό πλαίσιο ,εξασφαλίζουν σίγουρα την ολιγόλεπτη προβολή κάποιων στα μμε αλλά δεν υπηρετούν την λύση των καυτών προβλημάτων λαού και νεολαίας.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α ,ήδη από το 2011, με τις προτάσεις της , τις επερωτήσεις και τις παρεμβάσεις της στο Περιφερειακό συμβούλιο, με την ενεργή συμμετοχή της στην κατάληψη της Π.Ε Κεφαλληνίας μαζί με τους φοιτητές του ΤΕΙ στο Αργοστόλι, αγωνίζεται σταθερά και διαχρονικά για την διατήρηση και αναβάθμιση του ΤΕΙ Ιονίων και θα συνεχίσει να το πράττει μέχρι η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να πάρει πίσω το αντιεκπαιδευτικό σχέδιο «Αθηνά».

Την νίκη θα την δώσουν οι μαζικοί λαϊκοί αγώνες του λαού και της νεολαίας.

Αργοστόλι, 16/03/2013

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ