Δ. Αραβαντινός: «Αποφάσεις στη λογική του ενός ανδρός αρχή είναι παρωχημένες, έωλες και αγνοούν την κοινωνία»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 15:46

Δ. Αραβαντινός: «Αποφάσεις στη λογική του ενός ανδρός αρχή είναι παρωχημένες, έωλες και αγνοούν την κοινωνία»

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για το αίτημα του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση για αναστολή των κινητοποιήσεων για το ΤΕΙ. Δήλωση έκανε πριν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, στην οποία χαρακτηρίζει παρωχημένο και αίολο το αίτημα του δημάρχου.

«Είναι απορίας άξιο ποιος αποφασίζει την αναστολή των κινητοποιήσεων για το ΤΕΙ με δεδομένη μάλιστα την ευρεία δημοσιοποίηση της πρόσκλησης για συμμετοχή σε αυτές τις κινητοποιήσεις των κεφαλλονίτικων σωματείων της Αθήνας» δηλώνει ο Διονύσης Αραβαντινός και συνεχίζει: «Ο μόνος αρμόδιος για την απόφαση αναστολής, είναι το δημοτικό συμβούλιο που τις αποφάσισε και τώρα εκκωφαντικά αγνοείται. Ας καταλάβουμε ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις διαπροσωπικού χαρακτήρα είναι έξω από κάθε θεσμική διαδικασία, κυρίαρχη δεοντολογία και ασφαλή διεκδίκηση.

Αποφάσεις εν κρυπτώ και αποφάσεις στη λογική του ενός ανδρός αρχή είναι επιεικώς παρωχημένες, σίγουρα έωλες και αγνοούν την κοινωνία που στο τέλος αυτή δείχνει πώς πρέπει να πορευτούμε».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250