Θεόφιλος: «Οριστικά απέναντι τοποθετείται το εμπορικό λιμάνι Αργοστολίου, στο masterplan που θα είναι έτοιμο στα τέλη Απριλίου»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 11:28

Θεόφιλος: «Οριστικά απέναντι τοποθετείται το εμπορικό λιμάνι Αργοστολίου, στο masterplan που θα είναι έτοιμο στα τέλη Απριλίου»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και στην εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

O Δήμαρχος Αργοστολίου, αφού έστειλε το μήνυμα του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μίλησε αναφορικά με το τελευταίο ταξίδι του στην Αθήνα και τόνισε πως: «Τέλος Απριλίου θα είναι έτοιμο το masterplan του λιμανιού του Αργοστολίου με το εμπορικό λιμάνι να τοποθετείται οριστικά απέναντι στο Δράπανο, σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου».

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αργοστολίου είχε επαφές και για το υδατοδρόμιο της Κεφαλονιάς, ενώ επεσήμανε ότι: «Από αρχές Μαΐου θα λειτουργήσει με την νέα κυκλοφοριακή μελέτη και ο πεζόδρομος της Σκάλας. Παράλληλα, σχεδιάζεται από την κυβέρνηση και ο νέος δρόμος Αργοστόλι-Πόρος, ενώ και το λιμάνι της Πεσσάδας θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Σχεδιάζουμε ένα σχέδιο ανάπλασης όλων των χώρων του Δήμου 15 εκατομμυρίων ευρώ που θα υποβάλλουμε στο Ταμείο Ανάκαμψης μέχρι 8 Απριλίου. Για το κυκλοφοριακό, σε 10 μέρες ο μελετητής θα έχει έτοιμη την μελέτη και στην συνέχεια θα υποδειχθούν οι όποιες διορθώσεις ή συμπληρώσεις. Μέχρι το τέλος Απριλίου θα είναι οριστικά έτοιμη και η κυκλοφοριακή μελέτη του Αργοστολίου, μετά από πολλά χρόνια» τόνισε ο Δήμαρχος Αργοστολίου.

{https://soundcloud.com/user-46829938/1-1-2a-5?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250