Ανανεώθηκε η θητεία της προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννας Ζαπάντη - Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 13:55

Ανανεώθηκε η θητεία της προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννας Ζαπάντη - Ευχαριστήρια ανακοίνωση

H θητεία της προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, Άννας Ζαπάντη, ανανεώθηκε με χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, αναγνωρίζοντάς της το σημαντικό έργο που έχει γίνει από την ανάληψη της θητείας της.

Η Άννα Ζαπάντη εξέδωσε πριν από λίγο ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ανανέωση της θητείας της ως προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, στην οποία αναφέρει τα εξής: 

   Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με ορίσουν για μια ακόμη φορά Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπο μου.

   Υπόσχομαι να συνεχίσω το έργο μου με ανιδιοτέλεια, αίσθημα μεγάλης ευθύνης και πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια, την καλύτερη κατά το δυνατόν φροντίδα και διαβίωση των παππούδων και γιαγιάδων, επιδεικνύοντας πάντα αγάπη, σεβασμό και ευαισθησία στο πρόσωπο τους και στις ανάγκες τους.

Καταλήγοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς την Διεύθυνση και τους εργαζομένους για την άριστή συνεργασία μας και τις άοκνες προσπάθειες τους στην από κοινού και με ενότητα αντιμετώπιση όχι απλώς θεμάτων καθημερινότητας των ηλικιωμένων αλλά και πρωτόγνωρων καταστάσεων, όπως ενδεικτικά του ακραίου και καταστροφικού καιρικού φαινομένου «Ιανού» ενόσω το Ίδρυμα ήταν ακόμη φιλοξενούμενο στην Ιερά Μονή του Αγίου Ανδρέα, της μεταφοράς εγκατάστασης και λειτουργίας του ιδρύματος στο νέο κτίριο, της διαχείρισης της δηλωθείσας πανδημίας « κορωνοΐου» κ.α.

Είμαι αισιόδοξη ότι, όπως πορευτήκαμε, θα πορευτούμε πάλι όλοι μαζί για το υπόλοιπο της θητείας μου, με αξιοπρέπεια και ομοψυχία, μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές συμπεριφορές, προσβλέποντας μόνο στο καλό των ηλικιωμένων.

                                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                                                             Άννα Ζαπάντη




00 inkefalonia general ad 300X250