Διλινάτα: Φωής - Κουνάδης "Η καταγγελία Γασπαράτου προσβάλει και εμάς - Τον καλούμε λοιπόν να ανακαλέσει..."

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 19:47

Διλινάτα: Φωής - Κουνάδης "Η καταγγελία Γασπαράτου προσβάλει και εμάς - Τον καλούμε λοιπόν να ανακαλέσει..."

 Αγαπητοί συγχωριανοί,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από την καταγγελία - αναφορά που έκανε ο κ.Γασπαράτος κατά του προέδρου Τάσου Τζωρτζάτου στην αποκεντρωμένη Διοίκηση και στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, επειδή δημιουργήθηκαν διάφορα ερωτήματα στην κοινωνία του χωριού μας κάνουνε σαφές ότι η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία αναφέρεται ο κ.Γασπάρατος την έχουμε εγκρίνει και εμείς με την θετική μας ψήφο. Στην ουσία με την συγκεκριμένη καταγγελία προσβάλει και εμάς ουσιαστικά σαν συνεργούς.

Κάνουμε γνωστό στον κ.Γασπαράτο ότι το συμβούλιο λειτουργεί σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία που αφορά την λειτουργία των κοινοτικών συμβουλίων που απ΄ότι φαίνεται από τις πράξεις του δεν την γνωρίζει παρόλο την 9ετη θητεία του που κρίθηκε ανεπαρκής.Εμείς ενεργούμε πάντα με γνώμονα για την πρόοδο και το συμφέρον της κοινότητας καθώς η πλειοψηφία των συγχωριανών μας στηρίζει το έργο μας.

Τον καλούμε λοιπόν να ανακαλέσει γιατί προσβάλει και εμάς.

Του συνιστούμε να μην πέφτει συνεχώς θύμα γνωστών κύκλων όπου τον παρακινούσαν και όταν ήταν πρόεδρος και τον έστρεφαν στην ουσία ενάντια στα συμφέροντα της Κοινότητας μας.

Οι τοπικοί σύμβουλοι

Αναπληρωτής Πρόεδρος Φωής Νικόλαος

Τοπικός Σύμβουλος Κουνάδης Σπύρος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250