Τα «εισιτήρια» σε Εικοσιμία, ΑΕΚ, ΑΟΚΙ και Πάγκε

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 19:36

Τα «εισιτήρια» σε Εικοσιμία, ΑΕΚ, ΑΟΚΙ και Πάγκε

Τα φαβορί, πήραν τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ. Η Εικοσιμία, η ΑΕΚ, ο ΑΟΚΙ και ο Παγκεφαλληνιακός , αν και ουσιαστικά στο μόνο παιχνίδι που υπήρχαν ανοικτοί λογαριασμοί από τον πρώτο αγώνα ήταν στο Εικοσιμία – Φωκάτα. Εκεί η ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου επικράτησε με 3-2 των για μία ακόμα φορά μαχητικών Φωκάτων και πήρε την πρόκριση. Στα άλλα παιχνίδια, Διλινάτα και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 και τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν την πρόκριση εξαιτίας του 6-0 του πρώτου αγώνα. Στα Τζαννάτα, ο ΑΟΚΙ πέρασε με άλλη μία ευρεία νίκη 5-0 επί του Ηρακλή Πρόννων, ενώ ο Πάγκε νίκησε και στο Αργοστόλι την Πρόοδο με 3-2. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πιο αναλυτικά στις Κεραμειές, η Εικοσιμία αν και αγχώθηκε στο τέλος, πήρε τη νίκη με 3-2.Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΚΙ κατάθεσαν να προηγηθούν στο 25' με τον Ντουκάι, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπούσι μέσα στην περιοχή. Τα Φωκάτα, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν σχεδόν αμέσως με τον Σαρλάνη στο 30' (κόρνερ από δεξιά ο Γαλιατσάτος, κεφαλιά από τον Αντωνίου και νέα κεφαλιά από τον Σαρλάνη για το 1-1).

Στο 35' η Εικοσιμία πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ όταν ο Τσιγαρίδας με καταπληκτική κάθετη πάσα, βρήκε τον Παναγή Κορσιάνο μέσα στην περιοχή και αυτός δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει για το 2-1. Το 3-1 για την Εικοσιμία έγινε στο 43' όταν έπειτα από φάουλ του Μπούσι από αριστερά, επικράτησε σύγχυση στα καρέ των Φωκάτων την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ντουκάι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη τα Φωκάτα έκαναν μια μεγάλη ευκαιρία στο 56', όταν σε σουτ του Αλεξάτου, ο Καραϊσκος έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε. Στο 84' τα Φωκάτα, φάνηκε να ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2 όταν και πάλι ο Σαρλάνης χρήστηκε σκόρερ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Αξίζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια στα Φωκάτα που σε δύο παιχνίδι πάλεψαν στα ίσια έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Εικοσιμία, κάνοντας να μην φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο η μία κατηγορία που χωρίζει τις δύο ομάδες.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (70' Βολτέρας), Τσιγαρίδας, Μινέτος Γ., Ντουκάι, Γαρμπής, Μπούσι, Π. Κορσιάνος (77' Α. Κορσιάνος) Κονόμης, Κουλάκης.
ΦΩΚΑΤΑ (Μ. Αθηναίος): Δίλαλος, Αυγουστάτος (Σέρρας Μ.), Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Ντουκάι, Κόμητας, Σταμένης (82 Ρικάι), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.

 Φωτογραφίες απο το παιχνίδι Εικοσιμία - Φωκάτα




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250