Με Κρόνο στην Αρχαία Ολυμπία ο ΑΣΚ – Βαλλιανάτος: «Υπάρχει χημεία στην ομάδα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 16:08

Με Κρόνο στην Αρχαία Ολυμπία ο ΑΣΚ – Βαλλιανάτος: «Υπάρχει χημεία στην ομάδα»

Το παιχνίδι που λόγω απεργίας των πλοίων είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα θα προσπαθήσουν να δώσουν αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι οι παίκτες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στην Αρχαία Ολυμπία κόντρα στο Κρόνο Και λέμε θα προσπαθήσουν διότι με το κλείσιμο του λιμανιού της Κυλλήνης, δεν είναι ακόμα σίγουρο που θα αποβιβαστούν και τι ώρα θα φτάσουν... Εν τω μεταξύ, συνέντευξη παραχώρησε ο σέντερ του ΑΣΚ Νίκος Βαλλιανάτος: «Η ομάδα έχει βρει ένα ρυθμό και πάμε πολύ καλά. Θα περάσουμε στην επόμενη φάση και πλέον θα δούμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε εκεί» δηλώνει στα πρώτα του λόγια ο Βαλλιανάτος και συνεχίζει: «Περίμενα ότι θα κάνει ο ΑΣΚ αυτή την πορεία. Αυτή η πορεία ξεκινάει από τη διοίκηση και φτάνει μέχρι τον προπονητή. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και είναι όντως πάρα πολύ καλό. Άλλωστε υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον σύλλογο και τον Θανάση Μουίκη που ανελλιπώς στηρίζει την ομάδα. Όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε ότι τους έχουμε συνεχώς δίπλα μας».

Ο Βαλλιανάτος θεωρεί πως δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση: «Η ομάδα κάνει μία πολύ καλή πορεία και δεν πρέπει να χαλαρώσει καθόλου. Αυτό το κρατάει καλά μέχρι στιγμής ο προπονητής της ομάδας Μάκης Μαρκάτος και ο αρχηγός Πάνος Σαρρής και δεν αφήνουν να εφησυχάσουμε. Αγωνιστικά είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς. Άλλωστε και οι 12 παίκτες είναι άξιοι και ένα ακόμη θετικό είναι πως όλα τα παιδιά είναι πολλά χρόνια μαζί. Υπάρχει χημεία στην ομάδα και στη βασική πεντάδα υπάρχει ένας ισάξιος παίκτης που θα τον αντικαταστήσει.

Ο Βαλλιανάτος κλείνοντας ήθελε να ευχαριστήσει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ακη Στυλιανουδάκη από τη δουλειά, που μου δίνει άδεια και μπορώ να πηγαίνω στους αγώνες».




00 inkefalonia general ad 300X250