Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ο. Φωκάτα – Σώματα Ασφαλείας: Ευχαρίστησαν και το… ευχαριστήθηκαν!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 11:16

Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ο. Φωκάτα – Σώματα Ασφαλείας: Ευχαρίστησαν και το… ευχαριστήθηκαν!

Λένε πως τους καλούς τους αγαπάει ο Θεός και έτσι ένα «φουσκωμένο» από σύννεφα μουντό πρωινό βαρυχειμωνιάς μετατράπηκε, την ώρα του φιλανθρωπικού Αγώνα του Α.Ο. Φωκάτων με τα Σώματα Ασφαλείας, σε ένα απολαυστικό ... ηλιόλουστο απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Και πραγματικά όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και ήταν αρκετοί ( μεταξύ των οποίων είδαμε και τον επικεφαλή της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς Θεόφιλο Μιχαλάτο, μαζί με το μέλος του Επιμελητηρίου Νίκο Μενάγια και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σκλάβο), απόλαυσαν τις προσπάθειες των παικτών που κατέβηκαν να αγωνιστούν για καλό σκοπό, καθώς τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τον Α.Ο. Φωκάτων θα πήγαιναν στα παιδιά της 3ης Λυκείου Κεραμειών για την πενταήμερη εκδρομή τους.

Ο πρόεδρος των Φωκάτων Νίκος Φωκάς, στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλει σε ανάλογες εκδηλώσεις, σε δηλώσεις τους ευχαρίστησε εκτός των άλλων και την ΚΕΔΗΚΕ για την στήριξη και βοήθειά της στην προσπάθεια. Στο γήπεδο βρέθηκε και... Αγιος Βασίλης που έδωσε το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε στα παιδιά του Λυκείου, ενώ στην ανάπαυλα έγιναν απονομές σε παίκτες και διαιτητές που συμμετείχαν στον αγώνα. Aρκετός κόσμος τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα, ενώ παρόντες ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.

Για την ιστορία τα Φωκάτα νίκησαν την ομάδα των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία – Λιμενικό – Πυροσβεστική ) με 7-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γασπαράτος με βοηθούς τους Μολφέτα και Βασιλόπουλο.

ΦΩΚΑΤΑ:Ψαλλιδάκης, Σέρρας Μιλτ, Μπουγάς, Σέρρας Παν., Αυγουστάτος, Ντουκάϊ Μπ., Σταμένης Ν., Πολυδωράτος, Χανσαναλιάϊ, Κουρκουμέλης Ι., Βανδώρος, Κόμητας, Ρικάϊ Ε., Αθηναίος Γιαν., Γαβριελάτος.

ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:Μόκας, Καλιακούδας, Μήλιος, Σκιαδαρέσης, Τσαουσίδης, Ντικούδης, Τασιούλης, Σκριβάνος, Παππάς, Κοσμάτος, Μποσίνης.

Ακούστε τη δήλωση του προέδρου των Φωκάτων Νίκου Φωκά και του πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Γιάννη Ντικούδη.

https://www.youtube.com/watch?v=J1GQ4-preJg

{phocagallery view=category|categoryid=370|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250