Θέμης Βαλσαμής στον Inkefalonia 103,9: “Είμαι σίγουρος πως θα αποκατασταθεί η αδικία για τις ομάδες μας...”

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 13:05

Θέμης Βαλσαμής στον Inkefalonia 103,9: “Είμαι σίγουρος πως θα αποκατασταθεί η αδικία για τις ομάδες μας...”

Οσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ για τις επιχορηγήσεις της ΕΠΟ και τις αποφάσεις Αυγενάκη 

Στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 'Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για το τοπικό ποδόσφαιρο και τα όσα αντιμετωπίζει.

Αναφέρθηκε στην αστοχία της ΕΠΟ να αποκλείσει τα σωματεία του Ιονίου και δη της Κεφαλονιάς από την χρηματοδότηση των νησιώτικων σωματείων .

Ηδη ανέφερε ,από κοινού οι Ενώσεις Κεφαλονιάς Ζακύνθου και Κέρκυρας αντέδρασαν και έστειλαν επιστολές ούτως ώστε να αποκατασταθεί η αδικία.

Ανέλυσε τι αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στις

μετακινήσεις τους.

Εξήγησε ότι κινήθηκαν τα σωματεία του Αιγαίου για επιχορηγήσεις και γι αυτό ίσως ανακοινώθηκαν επιχορηγήσεις μόνον γι αυτούς, εμείς τοπικά κινηθήκαμε από πέρσι για ενίσχυση των σωματείων και δήλωσε σίγουρος ότι θα αποκατασταθεί αυτή η αδικία.

Όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα και την υφιστάμενη απόφαση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και την επιστολή της ΕΠΣΚΙ στον αρμόδιο υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη , το ζητούμενο είναι τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες να δοθεί η δυνατότητα σε συγκεκριμένο αριθμό έστω και 20% παρουσίας φιλάθλων.

Χαρακτηριστικά δε ανέφερε :”Δεν γίνεται να επιτρέπεται στον ίδιο χώρο σε συναυλίες να εισέρχεται ένας συγκεκριμένος αριθμός και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες όχι.”

Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τώρα που θα συμπληρωθεί το μητρώο των αθλητικών σωματείων θα δοθεί και η ανάλογη χρηματοδότηση ,ούτως ώστε να ανασάνουν μετά και την οικονομική κρίση που επήλθε με την διακοπή των αγώνων λόγω COVID-19.

Στις 14 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος

Οσον αφορά την φετινή αθλητική χρονιά,στις 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του τοπικού πρωταθλήματος και του κυπέλου και το τελευταίο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυπέλλου-ολοκληρώνεται η 1η φάση των ομίλων .

Η αθλητική περίοδος θα συμπεριλαμβάνει μία κατηγορία με δύο ομίλους για να γίνονται πιο ευέλικτα τα πρωταθλήματα.

Ακούστε τον πολύ εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε 

{https://soundcloud.com/user-46829938/themis-valsamis-1039}




00 inkefalonia general ad 300X250