KOA: Απολογισμός και ευχαριστίες για το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 19:09

KOA: Απολογισμός και ευχαριστίες για το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς

 KEFALONIAN OPEN 2020

Όπως συμβαίνει εδώ και 15 χρόνια, έτσι και φέτος, μετά από μια εβδομάδα γεμάτη τένις, ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης έκανε το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς με το καθιερωμένο τουρνουά Βετεράνων.

Διεξήχθησαν συνολικά 130 αγώνες και δόθηκαν βραβεία σε 10 διαφορετικές κατηγορίες. Ήταν μία διοργάνωση που διεξήχθη κάτω από πολύ ιδιαίτερες για όλους συνθήκες. Ήταν όμως κι από τις καλύτερες.

Αφενός μεν γιατί έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αθληθούν και να διασκεδάσουν αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα της εποχής, αφετέρου δε γιατί πραγματοποιήθηκαν αγώνες με τένις υψηλού επιπέδου.

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δήμο Αργοστολίου για την διάθεση των εγκαταστάσεων και τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμούρη Σπύρο για την επιμέλεια των γηπέδων και του φωτισμού.

Ευχαριστεί τον χορηγό της διοργάνωσης το Ιχθυοπωλείο ΡΑΣΣΙΑΣ και τον κ. Λυμπερόπουλο Γιώργο της εταιρίας Tecnifibre για τα δώρα που χάρισε στους αθλητές μας.

Συγχαίρει και ευχαριστεί συγχρόνως τον επιδιαιτητή κ. Κώστα Τόλη και την γραμματέα του Ομίλου κ. Άρτεμη Νεοφύτου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που εδώ και 15 χρόνια στηρίζουν τη διοργάνωση.

Κλείνοντας εύχεται καλή επιτυχία στον Αντώνη Καππάτο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης, το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Καλό καλοκαίρι!

EK ΤΟY Δ.Σ.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250