Κρατάει μόνο το «τρίποντο» η Εικοσιμία (1-0 τον Παγκεφαλληνιακό)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 20:37

Κρατάει μόνο το «τρίποντο» η Εικοσιμία (1-0 τον Παγκεφαλληνιακό)

Μόνο τη νίκη με 1-0 θα κρατήσει η Εικοσιμία στον σημερινό της αγώνα στις Κεραμειές κόντρα στον Παγκεφαλληνιακό, καθώς εκτός από το αποτέλεσμα τίποτα, άλλο δεν υπήρχε εντός αγωνιστικού χώρου για να μείνει σε όσους το παρακολούθησαν. Μάλιστα, οι δύο καλύτερες φάσεις του αγώνα έγιναν στα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα από εκεί και πέρα να μην υπάρχει κάτι άλλο άξιο αναφοράς. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η Εικοσιμία μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο , στην πρώτη επίθεσή της στο ματς, είχε δοκάρι σε σου του Κονόμη μέσα από την περιοχή. Λίγο αργότερα, ωστόσο και συγκεκριμένα στο 9' κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αρντίτ Μπούσι, ο οποίο παραβίασε την εστία του Πάγκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο από πλευράς αγώνα. Δυστυχώς, το παιχνίδι επισκίασε και ο σοβαρός τραυματισμός του Παύλου Βιτώρου στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο παίκτης της Εικοσιμίας τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο ( κατά τη διάρκεια άλματος για διεκδίκησης κεφαλιάς πέφτοντας γύρισε το γόνατό του) και αποχώρησε σφαδάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για ακτινογραφίες.

Οι συνθέσεις
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ :(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Βιτώρος (40' λ.τ. Τασιούλης), Ντουκάϊ (73' Μινέτος Χρ.), Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι. Αντωνάτος (68' Κορσιάνος Παν.), Κονόμη, Γερασιμάτος, Κουλάκης.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ :(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης (89' Κουλουμπής Γερ.), Αρμάντο, Μίσκα (58' Βουκελάτος), Πλατανίτης, Μερολάϊ, Κίριο (73' Τσιγαρίδας).

{phocagallery view=category|categoryid=346|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250