Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τoν 3ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 13:41

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τoν 3ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Το πλέον λαοφιλές αθλητικό και κοινωνικό δρώμενο του νησιού μας, επανέρχεται. Ο τρίτος κατά σειρά Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου είναι γεγονός. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αποφασίστηκε να είναι η 31 Μαρτίου του 2013, οπότε και σας ανακοινώνεται εγκαίρως, για να προπονηθείτε κατάλληλα. Η διαδρομή, ακριβώς η ίδια με την περσινή, σας είναι πλέον γνωστή αλλά θα υπάρξει προ του αγώνα και η σχετική προκήρυξη. Και φέτος όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, θα υπάρχει διαδρομή και για λιλιπούτειους αθλητές αλλά και πολλά ψυχαγωγικά γεγονότα, τα οποία θα περιλαμβάνουν μουσική, χορό και τραγούδι για όσους δεν πείθονται να συμμετέχουν και επιμένουν να παραμένουν θεατές.

Όπως κάθε χρόνο, ευελπιστούμε ότι δώσουμε και αυτήν την χρονιά, ένα δυναμικό παρόν τρέχοντας ή περπατώντας, θα διασκεδάσουμε, θα προσφέρουμε κάτι στον εαυτό μας, θα προσπαθήσουμε από κοινού, κόντρα σε ότι μας παιδεύει, σε ότι μας αγχώνει σε όλα και όλους όσους επιδιώκουν να μας καταβάλλουν, θα το χαρούμε θα βραβευτούμε όλοι και θα έχουμε και πάλι κάτι να θυμόμαστε, κάτι να περιμένουμε, ένα κίνητρο να βελτιωνόμαστε να εξασκούμε σώμα και πνεύμα..........διότι τα πάντα ξεκινούν από το μυαλό και την ψυχή μας.

Περιμένουμε ο αριθμός των αθλητών και μη αθλητών, που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, να υπερβεί τις προσδοκίες μας ξεπερνώντας τον περσυνό αριθμό των 250 περίπου συμμετοχών και αγκαλιάζοντας όλους τους συντοπίτες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Θα θεωρήσουμε ότι έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας, αφενός όταν κάθε Κεφαλλονίτης από άκρη σε άκρη της νήσου μας, γνωρίζει πλέον το γεγονός και όλοι όσοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, δεν διστάζουν να λάβουν μέρος και αφετέρου εάν ο αγώνας μας αποκτήσει ευρεία αναγνωσιμότητα και καταξιωθεί πανελληνίως.

Άλλωστε πέρυσι είχαμε αρκετούς συμμετέχοντες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Θεωρούμε ότι με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, αποτελούμε όλοι μαζί ένα φωτεινό παράδειγμα συσπείρωσης γύρω από ένα κοινό στόχο που ενισχύει την επιμονή, το πείσμα , την δύναμη, την αντοχή, το πνεύμα του αθλητισμού, την υγιή ψυχαγωγία και την δημιουργική, εθελοντική προσφορά σε όλες τις εκφάνσεις.

Αν το θέλουμε όλα γίνονται, χωρίς πολλά χρήματα, χωρίς παρεμβάσεις από την πολιτεία, χωρίς να περιμένουμε ότι τελικά δεν μας δίνεται.....
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όσους μας βοηθήσουν!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ.......ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Διονύσιος Φωκάς
Κατερίνα Φωκά
Ευαγγελία Σαμόλη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ