Δύο νέες προσθήκες για τον Παλληξουριακό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 21:16

Δύο νέες προσθήκες για τον Παλληξουριακό

 

Δύο νέα παιδιά, φοιτητές, που ήρθαν φέτος στο νησί μας για να ξεκινήσουν την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Πρόκειται για τους Λούσκο Γιάννη (μεταγραφή) και Ηλιόπουλο Στέφανο (χιλιομετρική), ο οποίος προπονείται με την ομάδα από αρχές Σεπτέμβρη. Λίγα στοιχεία για τους δύο αθλητές:

ΛΟΥΣΚΟΣ Γιάννης

Ηλικία: 9/3/2001 (18)
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Τόπος Καταγωγής: Πάτρα

Ξεκίνησε στον Πατραϊκό (Ακαδημία του Παναθηναϊκού), σε ηλικία 15 χρονών μεταπήδησε για έναν χρόνο στην Κ-16 του Παναθηναϊκού. Συμμετείχε σε trials στην γερμανική Στουτγκάρδη. Την σεζόν 2017/2018 αγωνίστηκε με την Κ-20 της Παναχαϊκής ενώ την περσινή σεζόν 2018/2019 λόγω πανελληνίων εξετάσεων αγωνίστηκε στον Αετό Ρίου (Β’ Πατρών), ομάδα της περιοχής του.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Στέφανος

Ηλικία: 04/01/2001 (18)
Θέση: Mεσοεπιθετικός
Tόπος Καταγωγής: Μαγούλα

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Μαγούλας. Πέρασε από τμήμα της Κ-15 του Ατρόμητου Αθηνών αποτελώντας μέλος της Μικτής ΕΠΣΔΑ. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την Λαμπερή Ελευσίνας.

Για το σωματείο μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η προτίμηση που δεχόμαστε τα τελευταία χρόνια από νέα παιδιά που έρχονται να σπουδάσουν στο νησί μας και η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από τις οικογένειες τους.