Πήρε το ντέρμπι η Εικοσιμία (1-0 το ΑΟΚΙ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 21:20

Πήρε το ντέρμπι η Εικοσιμία (1-0 το ΑΟΚΙ)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ, πέτυχε η Εικοσιμία επί του ΑΟΚΙ στις Κεραμειές με 1-0 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η Εικοσιμία μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό να ανοίξει το σκορ έχοντας ως σκόρερ τον Ντένις Γερασιμάτο, που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μαρκαντωνάτου στο σουτ το Πάνου Κορσιάνου, πλασάροντας εύστοχα για να κάνει το 1-0. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Από εκεί και πέρα το ΑΟΚΙ πίεσε αρκετά την Εικοσιμία για να καταφέρει να ισοφαρίσει το σκορ. Μάλιστα, με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοικέρδισαν πέναλτι στο κράτημα του Κουλάκη πάνω στον Σπανό. Ωστόσο ο Καραϊσκος «κατέβασε τα ρολά» και απέκρουσε το πέναλτι του Μπαζάρογλου.

Στο 76' ακυρώθηκε ορθώς γκολ της Εικοσιμίας με τον Ντουκάι, ο οποίος προώθησε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.

Η ομάδα από τη Λειβαθώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ το ΑΟΚΙ έχει μία νίκη και 2 ήττες σε τρεις αγώνες.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Ντουκάι (Γ. Μινέτος), Κουμαριώτης, Κουλάκης Βολτέρας, Στεφανάτος (88'Αντωνάτος), Γερασιμάτος, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π. (46' Χρ. Μινέτος).
ΑΟΚΙ (Γιώργος Τόγιας): Μαρκαντωνάτος Δ., Μοντεσάτος, Μεσοροπιάν (46' Μαρκαντωνάτος), Αλεξανδράτος Κόμητας, Σπανός (80' Μολφέτας), Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος (46' Κοντοζής), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος.

{phocagallery view=category|categoryid=284|limitstart=0|limitcount=0}