Έδειξε χαρακτήρα ο ΑΣΚ (66-63 τη Δύμη εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Β’ ΕΣΚΑΗ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 09:40

Έδειξε χαρακτήρα ο ΑΣΚ (66-63 τη Δύμη εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Β’ ΕΣΚΑΗ)

Τον σπουδαίο χαρακτήρα της έδειξε η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ, η οποία ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη Β' ΕΣΚΑ-Η νικώντας εκτός έδρας τη Δύμη με 66-63. Η ομάδα του Μάκη Μαρκάτου, κατάφερε μέσα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς να σταθεί όρθια και να φτάσει σε αυτή την πρώτη νίκη, η οποία μάλιστα ήρθε μακριά από την Κεφαλονιά και κόντρα σε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα ( σκόραραν επτά παίκτες), το πάθος και η αγωνιστική θέληση ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του ΑΣΚ στην τελική επικράτηση. Πλέον την επόμενη εβδομάδα τον ΑΣΚ περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαστούνη, θέλοντας να κάνει το 2 στα 2 και να εδραιώσει τη θέση στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 36-38, 49-52, 63-66
ΔΥΜΗ (Μαντάς – Χρυσανθακόπουλος): Λαμπρόπουλος 9, Γκουτσούλας 9, Λιάκας 8, Αλεξαόπουλος 13, Τσούδας 4, Τσάφος 18, Χρυσόπουλος, Μπατσίλας, Λαθούρας, Καλογερόπουλος.
ΑΣΚ (Μ. Μαρκάτος): Καραπέτσας 8, Κρητικός 10, Γεμενετζής 11, Πορτελάνος 15, Σαρρής 9, Βαλλιανάτος 6, Καβαλιεράτος 7, Παλημέρης, Μεγάλος, Κανουτάς, Παπαδάτος Γιώργος.

Τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς μπορείτε να τον βρείτε και στη νέα του σελίδα στο facebook στο https://www.facebook.com/ASKEFALONIA ή πληκτρολογώντας στην αναζήτηση Α.Σ.Κεφαλονιά




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ