«Καθάρισε» με Περιβολάρη η ΑΕΚ (3-0 τα Διλινάτα)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 22:10

«Καθάρισε»  με Περιβολάρη η ΑΕΚ (3-0 τα Διλινάτα)

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό επικρατώντας άνετα των Διλινάτων με 3-0. Η ομάδα του Αργοστολίου, είχε σε σπουδαία μέρα το Παντελή Περιβολάρη, ο οποίος με δύο "κεραυνούς", οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην τελική επικράτηση. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 26' σε σουτ του Κούκλη έξω από την περιοχή. Στο 35' οι Πολλάκης και Κοσμάτος έκαναν εξαιρετικά το 1-2 μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Περιβολάρη και αυτός από το ύψος του πέναλτι «κεραυνοβόλησε» τον Αλιάι, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Δυο λεπτά αργότερα (37') και έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Κουμαριώτης από δεξιά, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Περιβολάρη, ο οποίος με ένα «κεραυνό» έξω από την περιοχή «γράφει» το 2-0 για την ΑΕΚ.
Στην επανάληψη, τα Διλινάτα έχασαν στο 57' με αποβολή (δεύτερη κίτρινη) για σκληρό παιχνίδι τον Σπυράγγελο Τζωρτζάτο, ενώ τελείωσαν τον αγώνα με 9 λόγω αποβολή του Τσάκου στο 75' γιατί έβρισε.

Στο 74' η ΑΕΚ έβαλε το τρίτο της γκολ με πλασέ του Κουμαριώτη μέσα από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα είχε και νέο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μοσχονά.


ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, (72' Μουτσάϊ), Χασάι, Κοσμάτος (85' Σωτήρ), Μοσχονάς (85' Θωμάς), Κουμαριώτης Π..
ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Τ. Φωής): Αλιάι, Μύρτο, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπ., Κοσίνης (61' Βαγγελάτος), Μηλιώνης, Τσάκος Θ. (70' Κίριο), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Τσάκος Κ..

{phocagallery view=category|categoryid=282|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250