ΑΕΚ και Σπύρος Παπαδάτος ξανά μαζί!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 09:47

ΑΕΚ και Σπύρος Παπαδάτος ξανά μαζί!

Ανακοινώθηκε στην τεχνική ηγεσία 

Με τον προπονητή που μαζί του έχει γράψει τις καλύτερες σελίδες της ιστορίας της ανταμώνει και πάλι η ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδάτο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Κεφαλονιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με τον προπονητή Σπύρο Παπαδάτο, πιστοποιημένο προπονητή UEFA Α’ κάτοχο UEFA Β´. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα προπονητή στο νέο ξεκίνημα της αντρικής ομάδας καθώς κ τεχνικού συμβούλου των υποδομών του σωματείου μας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες.

Ακολουθεί ανασκόπηση στη μέχρι τώρα πορεία του προπονητή.

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2010 ανέλαβε την Α.Ε.Κεφαλονιάς από την Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλημάτος και παίρνοντας την ίδια χρονιά το εισιτήριο για την Α' κατηγορία συνέχισε η 4ετής συνεργασία με σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας μας. Κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και μια συμμετοχή στον τελικό του κυπέλου αποχωρεί πλέον απ’ την ομάδα. Μετά από σύντομο πέρασμα από την ομάδα του ΑΟΚΙ την ποδοσφαιρική χρονιά 2015, βρίσκεται στο τεχνικό team του Ορφέα Αιγάλεω όπου αναλαμβάνει προπονητής της αντρικής ομάδας του σωματείου και παράληλα προπονητής των τμημάτων Κ-8 των υποδομών του Ολυμπιακού Πειραιώς. Επιστρέφει το 2016 αναλαμβάνοντας από τότε μέχρι και την λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, την ιστορική ομάδα του Παλληξουριακού. Στην 3ετη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους η ομάδα κατέκτησε 2 κύπελλα, 1 πρωτάθλημα ,1 super cup και μια συμμετοχή στην Γ' Εθνική κατηγορία με αξιόλογη παρουσία των δικών της παιδιών.

Το ΔΣ της Α.Ε.Κεφαλονιάς


Ετικέτες: