GPS - Valencia: Ποδοσφαιρικές υποτροφίες σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 10:31

GPS - Valencia: Ποδοσφαιρικές υποτροφίες σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Η GPS - Valencia ανακοινώνει 

 Θέλεις να σπουδάσεις χωρίς να σταματήσεις να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Global Premier Scholarships

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

“Δημιουργώντας ένα μονοπάτι ευκαιριών”

Το πρόγραμμα ‘’Global Premier Scholarships”, παρέχει σε αγόρια και κορίτσια Λυκείου μια μοναδική υπηρεσία υποτροφιών στην Αμερική, σε ένα συνδυασμό ποδοσφαίρου και σπουδών σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η Global Premier Soccer (GPS) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ. Εφαρμόζει τα προγράμματα της σε 26 πολιτείες και περιοχές των ΗΠΑ, μαζί με τον Καναδά και το Puerto Rico, καθώς σε κάθε χώρα λειτουργεί το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης. Από τον Νοέμβριο του 2014, η GPS και η FC Bayern Munich, έχουν αναπτύξει μία από τις πιο εκτεταμένες συνεργασίες, μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, ενώ ταυτόχρονα, η GPS συνεργάζεται με έναν από τους γνωστότερους ισπανικούς συλλόγους, την Valencia C.F. , με σκοπό την οργάνωση από κοινού, του κορυφαίου Διεθνούς Προγράμματος Ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.

Οι σπουδές στην Αμερική αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους που επιθυμούν να συνδυάσουν την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και μόρφωση τους με τον αθλητισμό, στοχεύοντας ακόμη και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εφόσον έχουν τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μια τέτοια καριέρα. Σε 50 πολιτείες της Αμερικής, από την Ν. Υόρκη μέχρι την Χαβάη, η GPS, προσφέρει τις προϋποθέσεις εκπαίδευσης σε υψηλό επίπεδο, βοηθώντας τα νέα παιδιά να σχεδιάσουν και να χτίσουν το μέλλον τους, είτε αυτό θα βασιστεί στις σπουδές θα που επιλέξουν, είτε στον επιθυμητό συνδυασμό εκπαίδευσης και ποδοσφαίρου.

Η Global Premier Soccer έχει τοποθετήσει πολλούς μαθητές - αθλητές σε Πανεπιστήμια και κολλέγια των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους παρακάτω ομοσπονδίες της Αμερικής:

NCAA-National Collegiate Athletics Association

NAIA-National Association of Intercollegiate Athletics

NJCAA/Junior Colleges-National Junior College Athletic Association

Ιστορικό Υποτροφιών -Τοποθετήσεων “Global Premier Soccer

Division 1 Placements: 201
Division 2 Placements: 153
Division 3 Placements: 397

Σύνολο: 751

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250