ΝΕΟΛ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 60-39... παίδες χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 22:21

ΝΕΟΛ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 60-39... παίδες χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκπληκτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από την παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ και εύκολη επικράτηση στον αγώνα ντέρμπι, απέναντι στον Ήφαιστο Αιγίου με τελικό αποτέλεσμα 60-39 για την ομάδα του Ληξουρίου.

Μια νίκη που φέρνει την ομάδα μόνη δεύτερη στο πίνακα της βαθμολογίας του 5ου ομίλου με 3 νίκες σε 4 αγώνες Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία για τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθη και δείχνει την αγάπη, το πάθος και την αυταπάρνηση που έχουν αυτά τα παιδιά για τον αθλητισμό μα κυρίως το ομαδικό τους πνεύμα. Το λέμε αυτό γιατί ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με 21 πόντους Γ. Παγώνης αγωνίστηκε με διάστρεμμα 3ου βαθμού περίπου 30 λεπτά , ο Σ.Μαρούλης με πυρετό και αναπνευστικό πρόβλημα για ένα ημίχρονο αλλά και ο Χ .Βολτέρας αγωνίστηκε ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προπόνησης όλη την προηγούμενη εβδομάδα . Για τα υπόλοιπα παιδιά ο Γ. Καπάτος αναδεικνύεται σε μαέστρο του παιχνιδιού αφού μπορεί και επιβάλει τον ρυθμό στην ομάδα σαν πολύπειρος play maker , Θ. Δρακόπουλος, Α. Μαρούλης Μ. Αραβαντινός τα πιο πολύτιμα εργαλεία για ένα προπονητή, αφού μπορούν να εξαφανίσουν τα ατού του αντιπάλου - ο καλύτερος παίκτης του Αιγίου ο Γεωργόπουλος πέτυχε μόλις 5 πόντους – και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα και στον επιθετικό τομέα και σήμερα το απέδειξαν.

Τέλος οι νεότεροι και μικρότεροι της ομάδας που αγωνίστηκαν όλοι, Α.Μπελίτσης, Γ.Αντωνάτος, Δ.Μπακούρος, Χ.Αραβαντινός και Χ.Μουδήλος αποτελούν σίγουρη εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του ΝΕΟΛ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σε σχέση με το μέγεθος του αντιπάλου, θυμίζουμε ότι ο Ήφαιστος Αιγίου είναι η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε τρίτη στην τελική κατάταξη της ΕΣΚΑ-Η, εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου επάξια πολλά χρόνια στα παιδικά-εφηβικά πρωταθλήματα και στον χθεσινό αγώνα κέρδισε τον ΑΣ.Κεφαλονιά με 42-24.

ΝΕΟ.ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 60-39 (ημίχρονο 37-20)

Περίοδοι : 20-8 , 17-12 , 18-5 , 5-14

ΝΕΟΛ : (Μανώλης Δούλιας) Παγώνης 21, Σ.Μαρούλης 5, Βολτέρας 8, Καπάτος 10, Δρακόπουλος 10, Α.Μαρούλης 4, Μ.Αραβαντινός, Μπελίτσης 2, Αντωνάτος 1, Μπακούρος, Μουδήλος, Χ.Αραβαντινός

Ήφαιστος Αιγίου (Ν. Γαστουνιώτης) Μανωλόπουλος 5, Γεωργόπουλος 5, Καρβέλας 2, Σωτηρόπουλος 11, Οικονομόπουλος 8, Βλάσσης 4, Μαρούλης 4, Δελησπηλιώπουλος.

Στους άλλους αγώνες του 5ου ομίλου τα αποτελέσματα ήταν:

ΑΣ Κεφαλλονιά- Ηφαιστος Αιγίου 24-42
ΕΑ Παραλίας - Ολυμπιάδα Πατρών 38-58




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250