Νικόλας Γαλιατσάτος: «Γεράσιμε, δυστυχώς μας το κλέψανε το χρυσό» (το video με την επίμαχη προσπάθεια)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 11:40

Νικόλας Γαλιατσάτος: «Γεράσιμε, δυστυχώς μας το κλέψανε το χρυσό» (το video με την επίμαχη προσπάθεια)

Η δήλωση του προπονητή και το βίντεο από την προσπάθεια του Κεφαλονίτη αρσιβαρίστα που θα συζητηθούν... 

 Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση των κριτών στο αγώνισμα της Αρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Αιρες να ακυρώσουν την δεύτερη προσπάθεια του Γεράσιμου Γαλιατσάτου, στα 150 κιλά στο αρασέ, την στιγμή που στο βίντεο που έχει αναρτηθεί φαίνεται να τα έχει καταφέρει να τα σηκώσει και να σταθεροποιηθεί.

Αυτή η ακύρωση της προσπάθειας του στέρησε και το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο, καθώς από την στιγμή που δεν σήκωσε τα 150 κιλά στο αρασέ, δεν είχε δικαίωμα να σηκώσει στο επολέ ζετέ και ως εκ τούτου δεν κατετάγη στην τελική κατάταξη. 

Όπως ήταν λογικό η απόφαση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από ελληνικής πλευράς, ενώ ο προπονητής του στον ΑΠΕΣΔΑΣ «ο Κέφαλος» Νίκος Γαλιατσάτος, δεν δίστασε να δηλώσει στην σελίδα του στο facebook πως … έκλεψαν από τον Γεράσιμο το χρυσό μετάλλιο: "Γεράσιμε δυστυχώς το παιχνίδι ήταν στημένο, μας το κλέψανε το χρυσό. Αποκόμισες εμπειρίες της κ(υ)ν ωνίας από το τούνελ που μπήκες. Πάμε παρακάτω. είσαι πηγή ενέργειας. Τώρα αρχίζεις και οδοστρώνεις".

 Παρακάτω η προσπάθεια που προκάλεσε τα ερωτηματικά για την απόφαση των κριτών. 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250