Έφτασε η μεγάλη ώρα! Ιστορική πρεμιέρα αύριο στην Γ΄ Εθνική για την Εικοσιμία!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 12:24

Έφτασε η μεγάλη ώρα! Ιστορική πρεμιέρα αύριο στην Γ΄ Εθνική για την Εικοσιμία!

Αντιμετωπίζει στα Φαρακλάτα τον ΑΟ Υπάτου - Συνέντευξη προπονητή Δημήτρη Ζησιμάτου

Η μεγάλη ώρα της Εικοσιμίας έφτασε!  Η ομάδα από την Λειβαθώ, θα κάνει την Κυριακή 30/9 την ιστορική πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αντιμετωπίζοντας στα Φαρακλάτα (στις 14.00) τον ΑΟ Υπάτου, που μας έρχεται από την περιοχή της Θήβας για τον 8ο Ομιλο. 

Η Εικοσιμία έχει δουλέψει σκληρά όλον αυτό τον καιρό και παρά τις αντιξοότητες που έχει συναντήσει (με τις αλλαγές στον όμιλο και τις ομάδες από μακρινές περιοχές της Ελλάδας που καλείται να αντιμετωπίσει), θα δώσει αύριο τον πρώτο της αγώνα στο νέο πρωτάθλημα με την ευχή να έχει μία αξιοπρεπή πορεία.

Ζησιμάτος: «Δύσκολα τα πράγματα, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας»

«Ξεκινάμε την προσπάθεια μας σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζησιμάτος και συνεχίζει: « Οι συνθήκες δεν ευνοούν την προσπάθειάς μας, εξαιτίας της αύξησης των ομάδων και της κατανομής των ομίλων. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και αγωνιστικά και οικονομικά και γεωγραφικά. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικό , όμως έχουμε πορευτεί με δικά μας παιδιά και με παιδιά της Μεικτής σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό μας βοηθάει να δούμε τον στόχο λίγο πιο καλά» .

Ο στόχος

Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας του, ο Δημήτρης Ζησιμάτος τονίζει: «Ο στόχος είναι να αποκομίσουμε εμπειρίες να γίνουμε καλύτεροι να απολαύσουμε την διαδικασία και να ετοιμάσουμε την ομάδα για κάτι καλύτερο για το μέλλον».

Κλείνοντας αυτή την μίνι – συνέντευξη στο inkefalonia, ο προπονητής της Εικοσιμίας αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έχει στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας οικονομικά με διάφορους τρόπους και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει την προσπάθεια και των δύο ομάδων».

Στο "περίμενε" ακόμα για το… Στάδιο Αργοστολίου!

Το γηπεδικό παραμένει το «αγκάθι» και σε αυτή την προσπάθεια. Ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά το Στάδιο Αργοστολίου και την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα. Οι προθεσμίες που είχαν τεθεί έχουν περάσει και ακόμα κανείς δεν γνωρίσει εάν και πότε θα δοθεί προς χρήση… Η Εικοσιμία ευελπιστούσε, την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, να την δώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο, ωστόσο απ’ ο,τι φαίνεται το Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων θα αποτελέσει το προσωρινό (και ενδεχομένως μόνιμο;) σπίτι της στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος (Μάλιστα αναγκάζεται να πληρώνει όσους αγώνες θα δώσει εκεί».

«Γολγοθάς» οι τρεις πρώτες αγωνιστικές

Η Εικοσιμία, πάντως, έχει να ανέβει έναν Γολγοθά, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που βασικός τους στόχος είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Υπάτου την 1η αγωνιστική, ο Πανασπροπυργιακός/ Δόξα Ασπροπύργου την 2η αγωνιστική και η Καλαμάτα 3η αγωνιστική είναι ομάδες με πολύ μεγάλο μπάτζετ και πολλές φιλοδοξίες.

Η Εικοσιμία ξεκινάει την τίμια προσπάθειά της με στόχο να το… ευχαριστηθεί και να αποκομίσει εμπειρίες για το μέλλον.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους αγώνες της!

Γιώργος Χαλαβαζής

AFISA


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250