«Καψόνι» από την ΕΠΟ σε Εικοσιμία & Κεφαλονιά! Την εριξαν σε όμιλο με ομάδες από τη Βοιωτία, την Αργολίδα και την Αττική!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 11:46

«Καψόνι» από την ΕΠΟ σε Εικοσιμία & Κεφαλονιά! Την εριξαν σε όμιλο με ομάδες από τη Βοιωτία, την Αργολίδα και την Αττική!

Θα την φάνε τα χιλιόμετρα! Πρόβλημα με την αύξηση του μπάτζετ από αυτή την ιστορία 

Το ακούγαμε σαν φήμη, αλλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Πλέον μετά τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, είμαστε βέβαιοι πως κάποιοι από την ΕΠΟ θέλουν να κάνουν… καψόνια σε μερικές ομάδες! 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Έβγαλαν λοιπόν την ομάδα που εκπροσωπεί την Κεφαλονιά (τη σεζόν 2018-2019 θα την εκπροσωπήσει ο ΑΟ Εικοσιμίας) από τον 5ο όμιλο που παραδοσιακά έπαιζε και είχε ομάδες από γειτονικές ΕΠΣ, όπως Αχαΐα και Ηλεία και την έβαλαν στον 7ο Ομιλό μαζί δηλαδή με ομάδες από την Βοιωτία, την Δυτική Αττική, την Αργολίδα, την Μεσσηνία και την Λακωνία! Γεωγραφικά δηλαδή... καμία σχέση! 

Και πραγματικά αυτή η απόφαση που δεν έχει και λογική, γεωγραφικό προσανατολισμό,  δυσχεραίνει την προσπάθεια, αυξάνει δραματικά και το μπάτζετ, καθώς τα ταξίδια είναι πολύ μεγαλύτερα, θα χρειάζονται πλέον διανυκτερεύσεις!

Στις πλάτες μια «φτωχής πλην τίμιας» ομάδας από την Κεφαλονιά, βρήκαν να παίξουν το παιχνίδι με τις … καρέκλες και να την ρίξουν σε έναν όμιλο που και γεωγραφικά να το πιάσει κανείς δεν «κολλάει» πουθενά!

Περιμένουμε αντίδραση από την ΕΠΣΚΙ για το θέμα που είναι σοβαρό και θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή της ομάδας Κεφαλονιάς, αλλά και μελλοντικών συμμετοχών από το νησί μας.

Παρακάτω οι ομάδες που θα βρει στον όμιλό της η Εικοσιμία.

7ος όμιλος
ΑΟ Κατασταρίου (Ζάκυνθος)
ΑΟ Εικοσιμίας (Κεφαλονιά)
Καλαμάτα (Μεσσηνία)
Πάμισος (Μεσσηνία)
Αστέρας Βλαχιώτη(Λακωνία)
ΑΕ Πελλάνας (Λακωνία)
Ερμιονίδα (Αργολίδα)
Παναργειακός (Αργολίδα)
Ενωση Λέρνας (Αργολίδα)
Ασπρόπυργος (Αττική)
Μανδραϊκός (Αττική)
ΑΟ Υπάτου (Βοιωτία)


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250