Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Προβάδισμα πρόκρισης για Εικοσιμία, Παλληξουριακό και ΑΕΚ (photos)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 15:41

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Προβάδισμα πρόκρισης για Εικοσιμία, Παλληξουριακό και ΑΕΚ (photos)

Προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ, πήραν μετά τις νίκες τους η Εικοσιμία, ο Παλληξουριακός και τη ΑΕΚ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η περσινή Κυπελλούχος, ομάδα της Εικοσιμίας σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Αργοστόλι, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ανωγής με 3-0 και να πάρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στο επόμενο γύρο.

Νίκη και για τη φιλόδοξη φέτος ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Σάμης, ενώ ο Παλληξουριακός έκανε την έκπληξη και νίκησε στο Αργοστόλι το ΑΟΚΙ με 1-0.

Πιο αναλυτικά η Εικοσιμία σήμερα στο Αργοστόλι δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Ανωγής.Το σκορ άνοιξε νωρίς (μόλις στο 13') με σκόρερ τον Κωστή Αντωνάτο, ενώ λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο (40') ο Ντετάρ Ντουκάι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τρίτο γκολ το πέτυχε στο 62' ο Πάνος Κορσιάνος με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Κονόμι. Η Εικοσιμία θα μπορούσε να είχε κερδίσει με πιο ευρύ σκορ, καθώς είχε στο δεύτερο ημίχρονο και δύο δοκάρια, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Σπύρο Αποστολάτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

{phocagallery view=category|categoryid=219|limitstart=0|limitcount=0}

Στα χθεσινά παιχνίδια, ο Παλληξουριακός κατάφερε με πολύ καλή άμυνα και εξαιρετικό τον τερματοφύλακα Λαδά να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Από εκεί και πέρα στο 85' κατάφερε να πετύχει με τον Παπαδάτο ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό» όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

{phocagallery view=category|categoryid=220|limitstart=0|limitcount=0}

Στο δεύτερο και βραδινό παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, η ΑΕΚ πήρε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Σάμη με 3-1.
Η ομάδα του Σπυρογρηγόρη Παπαδάτου έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της και προηγήθηκε μόλις στο 2' λεπτό με τον Πολλάκη, ενώ στο 14' διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Χασάι. Η Σάμη μείωσε στο 42' με τον Γιάννη Αμούργη. Στο 2ο ημίχρονο και ενώ η Σάμη πίεζε για την ισοφάριση, η ΑΕΚ ήταν αυτή που στο 59' και πάλι με τον Πολλάκη κατάφερε να φτάσει στο τρίτο γκολ και να σφραγίσει έτσι τη νίκη.
Να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες έγιναν στο Αργοστόλι, καθώς τα υπόλοιπα γήπεδα δεν έχουν άδεια. To πρόγραμμα του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 4.30 μ.μ. με τον αγώνα Ομαλά - Παγκεφαλληνιακός.

Οι συνθέσεις στους χθεσινούς αγώνες

ΑΟΚΙ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1

AOKI:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Λαμπρόπουλος, Κλειτογιάννης , Χαλιώτης Γερ., Κοντοζης , Σπανος, Ζαμπάυτης , Μαρκαντωνατος , Μοντεσαντος ,Πολλατος Δημ.,Βουκελατος .
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Γ. Θωμάς), Λαδας, Γαβαλάς, Μαρκατος , Μαυροειδής , Βολινσκι, Ζερβος , Κοζομπολης, Λυμπεροπουλος, Κοσματος , Λυκουδης , Παπαδατος .

ΣΑΜΗ – ΑΕΚ 1-3
ΣΑΜΗ:(Β. Μιχαλάτος) Μωραϊτης Κ., Μιχαλίτσης Μαρ., (46' Αυγερινός) Κόκκαλης, Σκιαδαρέσης, Τουλάτος, Μωραϊτης Ν., Αμούργης Αρ., Νικολοβιένης, Αραβαντινός, (46' Βιτωράτος Κ.) Αμούργης Γ., Καππάτος.