Οι Πατρινοί παίκτες που αγωνίζονται σε ΑΣΚ & ΝΕΟΛ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 08:33

Οι Πατρινοί παίκτες που αγωνίζονται σε ΑΣΚ & ΝΕΟΛ

Η Πάτρα μπορεί να μην έχει ομάδα εκπρόσωπο στους φετινούς τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η, έχει, όμως, μια 6άδα πατρινών παικτών που δίνουν «παρών» στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενοι είτε με τον ΑΣΚ είτε με τον ΝΕΟΛ

. Ας δούμε, όμως, ποια είναι η πατρινή μπασκετική παροικία στο νησί της Κεφαλονιάς, που έφτασε μέχρι τους τελικούς της Α1 Κατηγορίας.
ΑΣΚ
* Ο Θοδωρής Μπαχός είναι 33 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρήνη ΄97, Αχαγιά ΄82, Παναχαϊκή και Νίκη Προαστείου. Η ειδικότητά του είναι τα τρίποντα, όμως στον α΄ τελικό δεν πέτυχε ούτε ένα!
* Ο Μάκης Χατζής είναι 30 ετών και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Απολλωνιάδα, Παναχαϊκή κα Νίκη Προαστείου. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς δράσης.
* Ο Γιάννης Χουλιαράς είναι 21 ετών και αποκτήθηκε από τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ.
ΝΕΟΛ
* Ο Απόστολος Βεργανελάκης είναι 22 ετών, προέρχεται από τους Νέους Εσπερου ΑΟΠΑ, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον Γλαύκο.
* Ο Γιάννης Ντούλες είναι 24 ετών, είναι παιδί των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ και έχει παίξει και σε Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και Ολυμπιάδα.
* Ο Ανδρέας Σκροπολίθας είναι 30 ετών και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΕΑΠ, Αραχωβίτικα/Ακταίο, Ψυχικό, Προμηθέα Χαλανδρίου, Βριλήσσια και Εθνικό Ελληνορώσων.

pelop.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250