Το "Έπος του ‘87" μέσα από την… υπέροχη πένα του Βασίλη Σκουντή! (εικόνες )

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 14:19

Το "Έπος του ‘87" μέσα από την… υπέροχη πένα του Βασίλη Σκουντή! (εικόνες )

Η παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια πρωταθλητές» στο Αργοστόλι

 O Βασίλης Σκουντής, είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που έζησαν «από μέσα» το Επος του 1987!

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Είμαστε πια Πρωταθλητές» που έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο, ο κορυφαίος έλληνας αθλητικός δημοσιογράφος, έκανε μία … βουτιά στον χρόνο και διηγήθηκε όλα όσα με μαεστρία η πένα του έχει καταγράψει στο εξαιρετικό αυτό βιβλίο.

Από εκείνη την ομάδα, το παρών στην χθεσινή εκδήλωση έδωσε ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο οποίος θυμήθηκε εκείνες τις μαγικές στιγμές…
Μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού 2013, Αντώνης Κουταβάς, οι δύο προπονητές, Τάκης Καλαντζής και Σάκης Δέλλιος και ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ, Μιχάλης Κυρίτσης.

Ο νεαρός ρεπόρτερ, τότε Σκουντής, ανέφερε στιγμές που έζησε και στάθηκε ιδιαιτέρως στον αείμνηστο Φίλιππο Συρίγο , ο οποίος είχε κάνει τότε την μετάδοση όλων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας.

Το βιβλίο, έχει την σφραγίδα του κεφαλονίτη εκδότη Διονύση Βαλεριάνου, της Ελληνοεκδοτικής. Εκδήλωση έκλεισε με τον Βασίλη Σκουντή να δέχεται ερωτήσεις από το καινό που βρέθηκε στο θέατρο Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Ξενοφώντας Ευαγγελάτος. Τον Δήμο Κεφαλονιάς εκπροσώπησε ο Νίκος Ανουσάκης, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Νίκος Σκλάβος.

Τo βιβλίο του Βασίλη Σκουντή «Είμαστε πια πρωταθλητές» μπορείτε να το αγοράσετε από το βιβλιοπωλείο «Σταματελάτου» στο Λιθόστρωτο.

Γιώργος Χαλαβαζής

 


Ετικέτες: