Τεό Λοράντος: Ο Κεφαλονίτης προπονητής που οδήγησε την Εθνική Νέων του πόλο στην κορυφή του κόσμου μίλησε στον Inkefalonia 89,2

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 14:43

Τεό Λοράντος: Ο Κεφαλονίτης προπονητής που οδήγησε την Εθνική Νέων του πόλο στην κορυφή του κόσμου μίλησε στον Inkefalonia 89,2

«Η Κεφαλονιά είναι το ησυχαστήριό μου» λέει και αναφέρεται στο μυστικό της επιτυχίας

 Λίγες μόνο ώρες αφού είχε «πατήσει» στην κορυφή του κόσμου, οδηγώντας ως προπονητής την Εθνική Ομάδα πόλο Νέων Ανδρών στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Σερβία, βρέθηκε στην αγαπημένη του Κεφαλονιά.

Αλλωστε, όπως τονίζει στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Inkefalonia 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, «Η Κεφαλονιά αποτελεί το ησυχαστήριο του και το μέρος που πάντα θέλει να επιστέφει για να συναντά αγαπημένους φίλους.

Ο Τεό Λοράντος, γεννημένος από Κεφαλονίτη πατέρα και Κορσικάνα μητέρα, μιλάει γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία που κατάφερε με την Εθνική ομάδα Νέων του πόλο, μέσα σε μόλις 2,5 μήνες από τότε που ανέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής! 

Είναι σίγουρο πως με το... Κεφαλονίτικο μυαλό που κουβαλά, το μεσογειακό ταμπεραμέντο και την εργατικότητά του έχει μπροστά του και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

Πολλά συγχαρητήρια Τεό! 

Παρακάτω η συνέντευξή του στον Inkefalonia 89,2

https://www.youtube.com/watch?v=nk93fflDlPM


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250