Arsenal S.S.: Τριπλή εκπροσώπηση στο προπονητικό σεμινάριο των σχολών όλης της Ελλάδας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 15:33

Arsenal S.S.: Τριπλή εκπροσώπηση στο προπονητικό σεμινάριο των σχολών όλης της Ελλάδας

Το τριήμερο 31 Αύγουστου - 2 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Arsenal Soccer School Βάρης το ετήσιο προπονητικό σεμινάριο των σχολών όλης της Ελλάδας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν από την Κεφαλονιά οι προπονητές, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΕΣΣΑΡΗΣ υπεύθυνος κλιμάκιου Ληξουρίου και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ υπεύθυνος κλιμάκιου Πρόννων.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος TON DE HOOP ολλανδός καθηγητής της σχολής προπονητών της βασιλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας.

Στο τριήμερο αυτό υπήρξε διδασκαλία θεωρίας αλλά και πράξεις σε πολλαπλά προπονητικά αντικείμενα με έμφαση στις νεαρές ηλικίες και στην ανάπτυξη των αθλητών σε επίπεδο τεχνικής τακτικής και προσωπικότητας. Παράλληλα έγινε ανάλυση των στόχων και των προγραμμάτων που θα λάβουν μέρος αυτή τη χρονιά ανάλογα την ηλικία των παιδιών από τον τεχνικό διευθυντή κο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. Τα δυο στελέχη θα επισκεφτούν την σχολή μας κατά την διάρκεια του χειμώνα για να αξιολογήσουν τη σχολή και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους αθλητές μας.

Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Κεραμειών, την Τετάρτη στις 6 για το Ληξούρι και την Κυριακή στις 6 στο γήπεδο των Τζαννάτων για το κλιμάκιο Πρόννων.

Εγγραφές στα τηλ 6944334690 6944647928 6977218487




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ