Ο Μάρκος Τζουγανάτος για την άνοδο του ΝΕΟΛ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Δώσαμε χρόνο στα δικά μας παιδιά και τα καταφέραμε»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 12:15

Ο Μάρκος Τζουγανάτος για την άνοδο του ΝΕΟΛ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Δώσαμε χρόνο στα δικά μας παιδιά και τα καταφέραμε»

Ο προπονητής του ΝΕΟΛ μίλησε στον Inkefalonia 89,2 για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Ληξουρίου 


Ο προπονητής του ΝΕΟΛ Μάρκος Τζουγανάτος μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά την άνοδο της ομάδας του Ληξουρίου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Μια αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία για τον ΝΕΟΛ, ο οποίος από το 2012 με σταθερά ανοδικά βήματα κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του.

«Είπαμε από την αρχή ότι μέσα από την σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους. Το μυστικό της επιτυχίας ξεκίνησε το 2012 όταν δεν καταφέραμε για λίγο να μην ανεβούμε στην Α1. Τότε αποφασίσαμε ότι θα δώσουμε χρόνο στα δικά μας παιδιά και θα τα εξελίξουμε . Και ήρθε η άνοδος στην Α2 και σιγά σιγά με την εμπειρία που απέκτησαν κατάφεραν να φτάσουν στην Α1.

Φέτος είχαμε ένα κράμα από έμπειρους παίκτες και παιδιά που είχαν γίνει άνδρες. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και την τοπική κοινωνία του Ληξουρίου που μας στήριξε και φυσικά τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Βολτέρα.

Οι ακαδημίες μας αποτελούν σημαντικό κομμάτι σε αυτή την επιτυχία. Προσπαθούμε να βάλουμε από μικρά τα παιδιά σε αυτή την διαδικασία και εμείς θέλουμε πάντα το Κεφαλλονίτκο μπάσκετ να προχωράει μπροστά».

Παρακάτω όλη η συνέντευξη του προπονητή του ΝΕΟΛ

https://www.youtube.com/watch?v=84nJ0TnueJI