Οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 00:30

Οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και πρώτο στόχο να προσθέσει το τέταρτο αστέρι στις εμφανίσεις του, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις τρεις φανέλες που θα φορέσει τη σεζόν 2012/13. Η εντός έδρας εμφάνιση είναι η κλασική ερυθρόλευκη, με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο αριστερά και το λογότυπο της Puma δεξιά.

Τα τελειώματα στα μανίκια είναι λευκά στο χρώμα του γιακά, κάνοντας την εμφάνιση να θυμίζει πολύ εκείνη της Εθνικής Ιταλίας. Στο πίσω μέρος της φανέλας και πάνω από τον όνομα του παίκτη αναγράφεται το Olympiakos.

Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι η πιο εντυπωσιακή από τις τρεις, σε μπλε σκούρο χρώμα, κόκκινα τελειώματα στα μανίκια και με γιακά. Θυμίζει αρκετά την εμφάνιση Umbro του Ολυμπιακού τη σεζόν 2003-2004 αλλά μοιάζει πιο επιβλητική λόγω του ότι στο κύριο σώμα της είναι μονόχρωμη.

Η τρίτη εμφάνιση είναι λευκή με μια μεγάλη οριζόντια κόκκινη γραμμή στο στήθος του παίκτη ενώ η λαιμόκοψη σε σχήμα V αντικαθιστά τον γιακά της εντός έδρας εμφάνισης. Ποτέ στο παρελθόν οι Πειραιώτες δεν είχαν αντίστοιχη εμφάνιση και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των απανταχού συλλεκτών.

Η γραμματοσειρά που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα του Πειραιά, είναι η ίδια που χρησιμοποίησε και η Σκουάντρα Ατζούρα στο Euro 2012. Όσοι από εσάς επιλέξετε να τυπώσετε το όνομα και τον αριθμό του αγαπημένου σας παίκτη θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι το πόσο διαφορετική είναι η κάθε εμφάνιση τυπωμένη.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε ακόμα πιο έντονα «Θρυλική» τη φανέλα σας βάζοντας το όνομα/νούμερο κάποιου αγαπημένου σας παίκτη ή ακόμα και το δικό σας! Αριέλ Ιμπαγάζα (IBAGAZA 7), Βασίλης Τοροσίδης (TOROSIDIS 35) και Μάρκο Πάντελιτς (PANTELIC 9), είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των φίλων του Ολυμπιακού.

Μπείτε στο www.sportarena.gr και αποκτήστε πρώτοι τις εμφανίσεις και τα ρούχα προπόνησης για τη σεζόν 2012-2013. Και μην ξεχνάτε ότι η ενότητα με τα παιδικά ερυθρόλευκα είδη είναι πλήρως ενημερωμένη .

Παραγγελίες άμεσα στο www.sportarena.gr ή στο τηλέφωνο 210 677 3366.

Για να δείτε τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού κλικ εδώ.

Πηγή: sport24.gr




00 inkefalonia general ad 300X250