Πόλο: Στον «αέρα» η συμμετοχή του ΝΟΑ στο νέο πρωτάθλημα της Α1!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 09:24

Πόλο: Στον «αέρα» η συμμετοχή του ΝΟΑ στο νέο πρωτάθλημα της Α1!

Η προσπάθεια του ΝΟΑ την περσινή χρονιά στην Α1 κατηγορία ήταν σπουδαία, ωστόσο αυτή τη στιγμή η συμμετοχή της ομάδας της Κεφαλονιάς στο νέο πρωτάθλημα βρίσκεται στον «αέρα».

Φήμες από την Αθήνα, κάνουν λόγο ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1. Και αν σας μοιάζει υπερβολικό το σενάριο, δεν είναι καθόλου. Η ομάδα της Κεφαλονιάς, εκτός από τη στήριξη του κόσμου που την είχε σε τεράστιο βαθμό την προηγούμενη χρονιά, σαφώς χρειάζεται και τη στήριξη των θεσμικών φορέων (Δήμος, Αντιπεριφέρεια ,κτλ.) πολύ περισσότερο φέτος στη δεύτερη σεζόν του στο μεγαλύτερο τη τάξη πρωτάθλημα. Αλήθεια ποια είναι η θέση τους απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;


Και σίγουρα το οικονομικό είναι ένα από τα θέματα «αγκάθια» που απασχολούν τον ΝΟΑ. Ωστόσο δεν είναι το μόνο,την ίδια στιγμή που όλη η Κέρκυρα έχει πέσει πάνω στον νεοφώτιστο ΝΑΟΚ, ο οποίος φέτος ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία του πόλο.


Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του ΝΟΑ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και θα δούμε και φέτος την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια του πόλο. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο θα είναι καταστροφικό για τον τοπικό αθλητισμό.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250