Σημαντική διάκριση! Στο βάθρο η ταλαντούχα 12χρονη Κεφαλονίτισσα τενίστρια Χαρά Μεϊδάνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 16:45

Σημαντική διάκριση! Στο βάθρο η ταλαντούχα 12χρονη Κεφαλονίτισσα τενίστρια Χαρά Μεϊδάνη

Το έτος 2016 μπήκε με την μεγαλύτερη αθλητική διάκριση για την Κεφαλονιά: Στο βάθρο των τριών πρώτων θέσεων στην Ελλάδα στο άθλημα του τένις, ανέβηκε η Κεφαλονίτισσα Μεϊδάνη Χαρά, στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών!!

Η Χαρά προπονείται στην Αθήνα και είναι κόρη του γυμναστή Μεϊδάνη Χ. Δημήτρη και της γυμνάστριας Κοσμάτου Ν. Βαρβάρας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργοστόλι.

Η θέση αυτή αποτελεί για τη Χαρά την συνέχεια μιας εξαιρετικής πορείας: Το καλοκαίρι του 2014 η Χαρά ανέβηκε πάλι στο βάθρο της πανελλήνιας διάκρισης, κατακτώντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τη δεύτερη θέση, στην κατηγορία των κοριτσιών 10 ετών.

Και στην κατηγορία των 10 ετών και στην κατηγορία των 12 ετών η Χαρά αποδεικνύει τις ικανότητές της και μετά από σκληρή προπόνηση, έφτασε να είναι και στις δύο κατηγορίες μέλος της εθνικής ομάδας στη χώρα μας, κάνοντας ιδιαίτερο υπερήφανο το νησί μας.

Και η πορεία της δε σταματά εντός Ελλάδος. Συμμετέχει και σε τουρνουά της Ευρώπης, καταφέρνοντας να μπει στο κυρίως ταμπλό, δηλαδή στις καλύτερες του τουρνουά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!!

Πολλά μπράβο στη Χαρά που κάνει γνωστό το νησί μας και με τις νίκες της ντύνει την Κεφαλονιά στα χρώματα της γαλανόλευκης!!!

Ελπίζουμε κάποιος φορέας να αναγνωρίσει και να ενισχύσει τις πανελλήνιες διακρίσεις της Χαράς και την πολύ καλή πορεία της στην Ευρώπη.

Οι φωτογραφίες είναι από διακρίσεις της Χαράς, τη χρονιά 2015.

xar2xar3




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250