Διαψεύδουν Χατζηθεοδώρου και ΝΟΑ, δημοσιεύματα για μεταξύ τους επαφές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 20:11

Διαψεύδουν Χατζηθεοδώρου και ΝΟΑ, δημοσιεύματα για μεταξύ τους επαφές

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ή άκυρος ο συναγερμός; Προς το παρόν τόσο ο σπουδαίος πολίστας Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, όσο και ο Άγγελος Πανταζάτος διέψευσαν δημοσιεύματα που θέλουν τον διεθνή πολίστα να έχει έρθει σε επαφές με τον ΝΟΑ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

«Δεν έχω μιλήσει με κανένα άνθρωπο του Αργοστολίου είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο έχουν βγει αυτά τα δημοσιεύματα. Και ποιος τα έβγαλε αυτά τα δημοσιεύματα. Εμένα η θέση μου είναι αυτή που ήταν πάντοτε. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι αθλητής της Χίου. Θα περιμένω τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας προκειμένου να δω αν θα μείνει ο πρόεδρος ο κ. Παππής ή όχι. Όλοι ευχόμαστε να μείνει και να έρθουν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθήσουν οικονομικά το σωματείο ώστε να παραμείνει η Χίος δυνατή και του χρόνου. Ο κ. Παππής θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μιλήσω για την επόμενη σεζόν. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μείνει ο κ. Παππής στη Χίο ή δεν συνεχίζομαι να αγωνίζομαι για τη Χίο, τότε αν έχω την οποιαδήποτε αγωνιστική επιλογή τότε θα κάτσω να σκεφτώ τι θα κάνω για του χρόνου. Δεν γνωρίζω τι «παιχνίδια» μπορεί να παίζονται. Για εμένα είναι αμαρτία και άδικο να εμπλέκουν και το Αργοστόλι σε τέτοια δημοσιεύματα και εμένα τον ίδιο. Ίσως να θέλουν να πληγώσουν την ομάδα της Χίου και προσωπικά το πρόεδρο» ήταν τα λόγια του Χατζηθεοδώρου μιλώντας στο «Ράδιο Αλήθεια» της Χίου.

«Δν ευσταθούν αυτά που έχουν γραφτεί για επαφές ανάμεσα στον ΝΟΑ και τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Είναι σπουδαίος αθλητής, ωστόσο εμείς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα νοικοκυρεμένη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για την επόμενη σεζόν, χωρίς να εκτιναχτεί το μπάτζετ μας » ήταν τα λόγια του μέλους του δ.σ. της ομάδας του ΝΟΑ Άγγελου Πανταζάτου.




00 inkefalonia general ad 300X250