Η τραγική κατάσταση των γηπέδων διώχνει τους ποδοσφαιριστές! - Αποχωρεί ο Λευτέρης Καλαφάτης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 01:14

Η τραγική κατάσταση των γηπέδων διώχνει τους ποδοσφαιριστές! - Αποχωρεί ο Λευτέρης Καλαφάτης

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Αργοστολίου, αναγκάζει τους ποδοσφαιριστές των τοπικών ομάδων, να καταφεύγουν σε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και αν τέλει να σταματούν να αθλούνται φοβούμενοι κάποιον τραυματισμό!

Με ανακοίνωσή του ο τερματοφύλακας των Διλινάτων Λευτέρης Καλαφάτης ανακοινώνει πως λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, δεν θα συνεχίσει να αθλείται στο συγκεκριμένο γήπεδο ...

Ένα νέο παιδί αποχωρεί για να μην... τσακιστεί στα γήπεδα της Κεφαλονιάς!

Αραγε ακούει κανείς αρμόδιος;

Παρακάτω η ανακοίνωσή του:

"Σας στέλνω αυτό το μήνυμα με σκοπό να ενημερώσω τον κόσμο της Κεφαλονιάς για την ανευθυνότητα που υπάρχει στον αθλητισμό στον τόπο μας.

Με αυτό μου το μήνυμα ξέρω ότι δεν θα αλλάξει κάτι, όμως οφείλω να αναφέρω ότι εδώ και αρκετά χρόνια ακούγεται ότι θα επισκευαστεί το γήπεδο Αργοστολίου ώστε να αθλούμαστε και να διεξάγονται οι αγώνες χωρίς να κινδυνεύουν οι αθλητές αλλά και οι οπαδοί. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Για αυτό τον λόγο δηλώνω ότι δεν θα ξανά αθληθώ στο συγκεκριμένο γήπεδο κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να τηρήσουν οι αρμόδιοι της υποσχέσεις τους θα απέχω από αυτό που αγαπάω και θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Με εκτίμηση

Λευτέρης Γ. Καλαφάτης


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ